Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu Ülke Bu Kadar Yalanla Nasıl Ayakta Duruyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen hemen hepsi doğrudur bunları kardeşçe konuşursak tüm sorunlarımız 1 ayda düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemen hemen hepsi doğrudur bunları kardeşçe konuşursak tüm sorunlarımız 1 ayda düzelir
    istnirse çok doğru söyliyon toprak ama malesef bu ülkede bunu
    isteyen tepe 5 parmağı geçmez sayıca neden 30 yıldır bu acıları
    çekiyoruz sanılır günyüzü gibi ortada şiddetin halkası kopacağı için
    istemiyorlar alet olanda çok bu ilette yani işimiz çok zor usta
    allah yardım etsin ateşin maşaları var oldukça zor dostum zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl konuşacağız? dağdakilere "gelin aslında siz piyonsunuz. sizin kanınız ve canınızdan dolayı oluk oluk para kazanıyorlar. sonunda hep beraber zayıf düşüyoruz" desek anlarlarmı?

yada " yahu arkadaş bu vatan hepimizin. bak sen toz satıyorsun. memlekete yazık. biz kaybediyoruz. sen para kazanma derdindesin. bırak bu işleri" mi demeliyiz?

örnekler çoğaltıla bilir. yahudi tezgahı güzel kurmuş vesselam.

daha evvel yazmıştım.
    hükümdar aristoya sorar; zaptettiğim ülkelerdeki halkları nasıl hükmüm altında tutarım diye.
    kısaca; ülkelerin içerisine nifak sok. birbirleri ile savaşsınlar. sende hakem ol. ama asla barışa yöneltme.
    mesele bu. keşke senin dediğin gibi konuşa bilsek. ne içimizdeki bu meselelerden dolayı nemalananlar buna izin verir. nede dışarıdaki hakemler.
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri