Alıntı bengü Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu yalanları yıllardır aklı başında olan bazı insanlar her zaman dile getirir ama kimse muteber etmez bence en büyük yalan pkk nın 1984 yılında cıkma yalanı ben 82 de askerdim ihtilal döneminde daha secimler yapılmamıştı ozaman dan pkk vardı 1983 haziranında tarihini yanlış hatılamıyorsam pkk için ırak topraklarına girdik ozaman pkk vardı benim oğlum askere gitti geldi halen pkk var ama 12 eylül de bir gecede terör bittiydi işte buda en büyük yalanın esas suçlu 12 eylül cuntacıları yalanlarla bu ülkeyi burayakadar getirdiler
En fazlada darbelerin öyle söylendiği sebep üzerine darbe yapılmadığı nı biliyorum. Bu da büyük bir yalan. 1960 darbesi ni ne için yaptılar. irtaca geliyor diyemi? pöh...
1980 darbesi sağ sol çatışmasına son vermek içinmiydi? nasıl bir çatışma? bu çatışmada etkisiz kalan güvenlik güçleri bir günsonra etkili olabiliyor ama? bu ne perhiz-ne lahana???
1997 meşhur post modern darbesi??? kesinlikle irticaya karşı bir darbe değildi.
kesinlikle...sadece erbakan ve takımının verdiği pozlar kullanıldı. nasıl da soyup soğana çevirdiler memleketi? nasılda elini kolunu bağladılar??? nasılda apoyu beslettiler. bankalar çatır çatır soyuldu...
selametle...