REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İnpax-X-2007 FTA Sarı Menüye Geçiş Yazılımı Sadece Burda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakanbek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkçe dil mi?
    evet türkçe menü seçeneği mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim master71 emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol aydınlatmaların ve detaylı açıklamaların için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden bıktım.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX hep aynı Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldığımdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki değil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarı kanalların üstüne geldiğimde kanallar ve yazılar okunmuyor.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.Bana değisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXBende bir ustayım zaten.Aynı zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkanım var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos değiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliğimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeğenim üzerinden yaziyorum.Yardımci olursan tesekkürler!Aynı zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardımlarını bekliyorum Üstadım...
    Konu Eko_09 tarafından (24-11-2007 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: YANLIŞ ÜSLUP!Hatalı Yazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden bıktım.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman senin verdigin yazılımları atsam hic bir bok değismiyor hep aynı Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldığımdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki değil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarı kanalların üstüne geldiğimde kanallar ve yazılar okunmuyor.Bıktık eşim ve ben gözlerimiz bozulacak diye bir gün.Hem orjinal kumandası adi dügmeler kacı kacı veriyor ice basılı kalıyor makına yan sanayı kumanadasını kullanıyoruz.Eh ama kumanda bes para etmez.Bana değisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.Yada bana öğret o Menü renkleri nasıl üretiliyor yazılımı olarak öğret bana Korkma ben senin mesleği alacağım yok elinden.Bende bir ustayım zaten.Aynı zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkanım var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos değiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliğimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeğenim üzerinden yaziyorum.Yardımci olursan tesekkürler!Aynı zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardımlarını bekliyorum Üstadım...
    mesajınız hiç hoş değil üstad ithalatçı ben miyimde bana böyle garip sorular soruyonuz beğenmediğisen cihazı aldığın yere götür değiştirsinler bide verdiğim yazılımlar hiç bok açmıyor diyon iyice kontrol ederseniz aradaki farkı bulursunuz
    zaten ben yazılımcı felan değilim sadece orgınal yazılıma güncel yazılımı fixleyip veriyorum bunu bulamayanlarda var unutmayın? kumandası dandik olabilir
    önemli olan cihazın yaptığı işlev

biz burda birer kullanıcıyız sizler gibi ne buldumsa onu paylaşıyorum
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden bıktım.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman senin verdigin yazılımları atsam hic bir bok değismiyor hep aynı Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldığımdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki değil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarı kanalların üstüne geldiğimde kanallar ve yazılar okunmuyor.Bıktık eşim ve ben gözlerimiz bozulacak diye bir gün.Hem orjinal kumandası adi dügmeler kacı kacı veriyor ice basılı kalıyor makına yan sanayı kumanadasını kullanıyoruz.Eh ama kumanda bes para etmez.Bana değisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.Yada bana öğret o Menü renkleri nasıl üretiliyor yazılımı olarak öğret bana Korkma ben senin mesleği alacağım yok elinden.Bende bir ustayım zaten.Aynı zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkanım var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos değiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliğimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeğenim üzerinden yaziyorum.Yardımci olursan tesekkürler!Aynı zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardımlarını bekliyorum Üstadım...
    Ya senin son durak eBay bence ordan geçmisken paran yeterse terbiyeyi al unutma :46:
    Konu emreuyduteam1 tarafından (24-11-2007 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl mesaj arkadaş siparişmi veriyon özel . herkes kullanıyor cıhazı memnun değismezse menü master ne yapsın . çok biliyosan kendin yap . ve doğru mesaj yaz .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta mavi menuye geçmek için ne yapacaz??? saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emreuyduteam1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta mavi menuye geçmek için ne yapacaz??? saygilar
    zaten mavi menü diye bir yazılım yokki sadece bir uyarlama asıl cihaz
    menüsü ve orgınal menü 1. mesajdaki yazılımın menüsüdür
    ve bu menü yazılımı maviden 4 kat daha iyidir dedim gibi arkadaşlar
    farkı hale anlamış değil gibisiniz inpax mavi menü sadece bir
    reklam gibi bir şey sadece cihaz açılırken inpaxsın reklamını koymuşlar
    zaten firma destek verse çıkıp burda bizimle paylaşırlar
    bende bulduğum bilgileri sizle paylaşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı master71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten mavi menü diye bir yazılım yokki sadece bir uyarlama asıl cihaz
    menüsü ve orgınal menü 1. mesajdaki yazılımın menüsüdür
    ve bu menü yazılımı maviden 4 kat daha iyidir dedim gibi arkadaşlar
    farkı hale anlamış değil gibisiniz inpax mavi menü sadece bir
    reklam gibi bir şey sadece cihaz açılırken inpaxsın reklamını koymuşlar
    zaten firma destek verse çıkıp burda bizimle paylaşırlar
    bende bulduğum bilgileri sizle paylaşıyorum
    kusura bakma usta bilgisiziz . saygilar kolay gelsin

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri