teşekkür ederim master71 emeğine sağlık
sağol aydınlatmaların ve detaylı açıklamaların için
Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden bıktım.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX hep aynı Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldığımdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki değil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarı kanalların üstüne geldiğimde kanallar ve yazılar okunmuyor.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.Bana değisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXBende bir ustayım zaten.Aynı zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkanım var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos değiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliğimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeğenim üzerinden yaziyorum.Yardımci olursan tesekkürler!Aynı zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardımlarını bekliyorum Üstadım...
Konu Eko_09 tarafından (24-11-2007 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: YANLIŞ ÜSLUP!Hatalı Yazım...
mesajınız hiç hoş değilüstad ithalatçı ben miyimde bana böyle garip sorular soruyonuz beğenmediğisen cihazı aldığın yere götür değiştirsinler bide verdiğim yazılımlar hiç bok açmıyor diyon iyice kontrol ederseniz aradaki farkı bulursunuz
zaten ben yazılımcı felan değilim sadece orgınal yazılıma güncel yazılımı fixleyip veriyorum bunu bulamayanlarda var unutmayın? kumandası dandik olabilir
önemli olan cihazın yaptığı işlev
biz burda birer kullanıcıyız sizler gibi ne buldumsa onu paylaşıyorum
saygılar
Usta mavi menuye geçmek için ne yapacaz??? saygilar
zaten mavi menü diye bir yazılım yokki sadece bir uyarlama asıl cihaz
menüsü ve orgınal menü 1. mesajdaki yazılımın menüsüdür
ve bu menü yazılımı maviden 4 kat daha iyidir dedim gibi arkadaşlar
farkı hale anlamış değil gibisiniz inpax mavi menü sadece bir
reklam gibi bir şey sadece cihaz açılırken inpaxsın reklamını koymuşlar
zaten firma destek verse çıkıp burda bizimle paylaşırlar
bende bulduğum bilgileri sizle paylaşıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri