''haklısın üstad oda olabilir ama öyle yazıyorki insan ne kadarda
yaşıda büyük olsa istediği kadarda okusa bazı bilgiler
akıl herzaman yaşta olmaya biliyor araştırıp bulup paylaşmak
daha bilgilidir!!
SENIN SAHSINA BİR YAZI YAZMADIM SADECE MENU YAZILIMININ 1 ŞEY YARAMADIGINI YAZDIM NORMAL YAZILIMIN DEĞİL.AUTO YAPTIGINI ADAM GIBI BILIYORUZ ÖKÜZ YADA BASIT FORUMCU DEILIZ BOSTA DEILIZ CAHİLDE.ARTI 4 YILLIK LİSANS EĞİTİMİMİZDE VAR TEKNİK SERVİSLİĞİMDE ALLAHA ŞÜKÜR.SANA ADAM AKILLI BIR SEYLER SORDUK ISTEDIK SÖYLEDIK RİCA ETTİK.SAHSINA BİR KÜFÜR RENCİDE EDİCEK LAF KÜFÜR YAPAN YOK SANA!ŞİKAYET VE SORUMLU TUTANDA!HA BIRAZ ÜSLUP HATALI O KADAR ÖZÜR HAKLISIN.SENDEN BİR SIKAYETIMIZ OLDUGUNDAN DEĞİL KI EMEGINEDE SAYGI VE TESEKKÜR DEDIK.AMA SİZ BASIT FORUMDAKİ KISILER YOK BU NASIL ÜSLUP YOK TERBIYE ALSIN YOK FALAN FILAN.YARASI OLAN GOCUNUR.SENIN YAPTIGIN BASIT AUTO YAZILIMINI YAPAR BENDE EDITLER VERIRIM.SANA BURDA BİR HAKARET EDEN OLMADI SIKAYET EDENDE LAF EDENDE OLMADI SORUMLU TUTANDA.SADECE ÜSLÜP YANLIS O KADAR.BEN BURDA MENU YAZILIMINDAN VE KUMANDADAN BAHSETTIM ÖYLESİNE BİR YERE GÖNDERME YAPTIM SİZE DEĞİL.SIZI SATIS ELEMANI YADA SORUMLU YAPMADIM.YARASI OLAN GOCUNUR.BENDE SIZIN GIBI GOLDMASTER VE NEXT CIHAZLARIN SOFT CAMLERINI ORJİNAL YAZILIMLARINI DCW DELERINI FIXLEYIP ..... BILGILER DOGRULTUSUNDAVERIYORUM PAYLASIMA TURKIYE FORUMDA BAKARSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ.YARASI OLAN GOCUNUR ARKADASIM.YİNEDE EMEKLERINIZE SAYGI SEVGI VE TESEKKUR ETMESINIDE BILIRIZ.COLUK COCUGU ARKANIZA ALIP LAF GEBELIGI YAPMAYIN.ILK ONCE !! ''PAYLASIMIN'' ANLAMINI OGRENIN GELIN.''MAHLUKABİ'' BU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYORSAN GEL İZMİRE GOLDMASTER VE NEXT İN TEKNİK SERVİSLİĞİNİ AL GEL GEÇ MASA BAŞINA SEN YÜRÜT BASİTMİ KOLAYMI?LAF SAFSATALIĞI YAPACAĞINA ÖNÜNE BAK....KONUYU ALIPTA KOPYALAYIP MİLLETE KÖTÜ KİŞİ VE CAHİL OLARAK REKLAM YAPMAYINIZ.BURADA TAKTİR ETTİĞİM BİR KİŞİ VAR O DA ŞU YAZIYI YAZAN ARKADAŞ !!
Orjinal Mesaj Sahibi kanberoğlu
hocam bizler sizin nasıl bir paylaşımcı olduğunu biliyoruz. o yüzden mesajı yazan arkadaşa kızma. belki yanlış bir bilgi almıştır. yoksa bu cihazın açmadığı kanal kalmadı. üstüne üstlük millet elle *** girerken bizler auto izliyoruz. belki bu auto işlemini yapamamış olabilir. saygılar.''
Konu Eko_09 tarafından (24-11-2007 Saat 04:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: OLMADI!
bizim yaramız falan yok laf savsatalığını yapmıstın zaten ikincisine gerek yok benim izmire gelipte servis yapma niyetimde yok buradakı işim yeterlı. hatalı ve saygıdan yoksun yazılar yazıpta forum uyelerine çoluk çocuk deyıpde dahada alçalma büyüklük özdedir sözde değil . yaptığın hatayı bizlere mal etme yanlış ve çirkin yazıları eleştirmek en doğal hakkımız.
''mahlukabi'' Adlı Sahıs Dıkkatini çekerim Burası Eleştirmen Ve Açık Oturum Tartışması Yapılacak Olan Yer Değil.Sizinle Tartışmaya Ve Polamiye Girecek Niyetimde Yok.Artı hatayı sizlere mal eden de yok.Büyüklük özde olduğu gibi hatayı eleştitip tartışma yaratmak değil!Yanlışı gösterip Doğruyu öğretmektir.Dikkatinizi çekerim burası bir eleştirmen platformu değildir.Burasının Bir Paylaşım Platformu Olduğunu Unutmayınız....
Konu Eko_09 tarafından (25-11-2007 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: 111!
Sus Len Ukala Birde Senle Uğraşmayayım.SANAMI SORACAĞIM BURADA KALIP KALMAYACAĞIMI....
Konu Eko_09 tarafından (25-11-2007 Saat 05:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: 111!
2. ukala senden mi alacağım terbiyeyi?ben gider işimi yaparım sana soracak halim yok!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri