Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden bıktım.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman senin verdigin yazılımları atsam hic bir bok değismiyor hep aynı Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldığımdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki değil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarı kanalların üstüne geldiğimde kanallar ve yazılar okunmuyor.Bıktık eşim ve ben gözlerimiz bozulacak diye bir gün.Hem orjinal kumandası adi dügmeler kacı kacı veriyor ice basılı kalıyor makına yan sanayı kumanadasını kullanıyoruz.Eh ama kumanda bes para etmez.Bana değisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.Yada bana öğret o Menü renkleri nasıl üretiliyor yazılımı olarak öğret bana Korkma ben senin mesleği alacağım yok elinden.Bende bir ustayım zaten.Aynı zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkanım var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos değiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliğimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeğenim üzerinden yaziyorum.Yardımci olursan tesekkürler!Aynı zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardımlarını bekliyorum Üstadım...
Yer imleri