Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Ýnpax-X-2007 FTA Sarý Menüye Geçiþ Yazýlýmý Sadece Burda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakanbek Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    türkçe dil mi?
    evet türkçe menü seçeneði mevcut

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkür ederim master71 emeðine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðol aydýnlatmalarýn ve detaylý açýklamalarýn için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden býktým.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX hep ayný Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldýðýmdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki deðil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarý kanallarýn üstüne geldiðimde kanallar ve yazýlar okunmuyor.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.Bana deðisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXBende bir ustayým zaten.Ayný zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkaným var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos deðiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliðimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeðenim üzerinden yaziyorum.Yardýmci olursan tesekkürler!Ayný zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardýmlarýný bekliyorum Üstadým...
    Konu Eko_09 tarafýndan (24-11-2007 Saat 04:49 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: YANLIÞ ÜSLUP!Hatalý Yazým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Eko_09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden býktým.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman senin verdigin yazýlýmlarý atsam hic bir bok deðismiyor hep ayný Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldýðýmdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki deðil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarý kanallarýn üstüne geldiðimde kanallar ve yazýlar okunmuyor.Býktýk eþim ve ben gözlerimiz bozulacak diye bir gün.Hem orjinal kumandasý adi dügmeler kacý kacý veriyor ice basýlý kalýyor makýna yan sanayý kumanadasýný kullanýyoruz.Eh ama kumanda bes para etmez.Bana deðisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.Yada bana öðret o Menü renkleri nasýl üretiliyor yazýlýmý olarak öðret bana Korkma ben senin mesleði alacaðým yok elinden.Bende bir ustayým zaten.Ayný zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkaným var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos deðiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliðimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeðenim üzerinden yaziyorum.Yardýmci olursan tesekkürler!Ayný zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardýmlarýný bekliyorum Üstadým...
    mesajýnýz hiç hoþ deðil üstad ithalatçý ben miyimde bana böyle garip sorular soruyonuz beðenmediðisen cihazý aldýðýn yere götür deðiþtirsinler bide verdiðim yazýlýmlar hiç bok açmýyor diyon iyice kontrol ederseniz aradaki farký bulursunuz
    zaten ben yazýlýmcý felan deðilim sadece orgýnal yazýlýma güncel yazýlýmý fixleyip veriyorum bunu bulamayanlarda var unutmayýn? kumandasý dandik olabilir
    önemli olan cihazýn yaptýðý iþlev

biz burda birer kullanýcýyýz sizler gibi ne buldumsa onu paylaþýyorum
    saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Usta mavi menuye geçmek için ne yapacaz??? saygilar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam bizler sizin nasýl bir paylaþýmcý olduðunu biliyoruz. o yüzden mesajý yazan arkadaþa kýzma. belki yanlýþ bir bilgi almýþtýr. yoksa bu cihazýn açmadýðý kanal kalmadý. üstüne üstlük millet elle *** girerken bizler auto izliyoruz. belki bu auto iþlemini yapamamýþ olabilir. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam bizler sizin nasýl bir paylaþýmcý olduðunu biliyoruz. o yüzden mesajý yazan arkadaþa kýzma. belki yanlýþ bir bilgi almýþtýr. yoksa bu cihazýn açmadýðý kanal kalmadý. üstüne üstlük millet elle *** girerken bizler auto izliyoruz. belki bu auto iþlemini yapamamýþ olabilir. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Eko_09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden býktým.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman senin verdigin yazýlýmlarý atsam hic bir bok deðismiyor hep ayný Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldýðýmdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki deðil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarý kanallarýn üstüne geldiðimde kanallar ve yazýlar okunmuyor.Býktýk eþim ve ben gözlerimiz bozulacak diye bir gün.Hem orjinal kumandasý adi dügmeler kacý kacý veriyor ice basýlý kalýyor makýna yan sanayý kumanadasýný kullanýyoruz.Eh ama kumanda bes para etmez.Bana deðisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.Yada bana öðret o Menü renkleri nasýl üretiliyor yazýlýmý olarak öðret bana Korkma ben senin mesleði alacaðým yok elinden.Bende bir ustayým zaten.Ayný zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkaným var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos deðiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliðimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeðenim üzerinden yaziyorum.Yardýmci olursan tesekkürler!Ayný zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardýmlarýný bekliyorum Üstadým...
    Ya senin son durak eBay bence ordan geçmisken paran yeterse terbiyeyi al unutma :46:
    Konu emreuyduteam1 tarafýndan (24-11-2007 Saat 02:09 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emreuyduteam1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Usta mavi menuye geçmek için ne yapacaz??? saygilar
    zaten mavi menü diye bir yazýlým yokki sadece bir uyarlama asýl cihaz
    menüsü ve orgýnal menü 1. mesajdaki yazýlýmýn menüsüdür
    ve bu menü yazýlýmý maviden 4 kat daha iyidir dedim gibi arkadaþlar
    farký hale anlamýþ deðil gibisiniz inpax mavi menü sadece bir
    reklam gibi bir þey sadece cihaz açýlýrken inpaxsýn reklamýný koymuþlar
    zaten firma destek verse çýkýp burda bizimle paylaþýrlar
    bende bulduðum bilgileri sizle paylaþýyorum

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri