Teþekkur: 0
Beðeni: 0
teþekkür ederim master71 emeðine saðlýk
saðol aydýnlatmalarýn ve detaylý açýklamalarýn için
Üstadim master 71 hocam bana da Mavi Menu lazim bu Sari Menuden býktým.Bunu atmama gerek yok.Zaten ne zaman XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX hep ayný Menu zaten Türkce dil secenegi de mevcud.Aldýðýmdan beri öyle.Ben senden ricam bana daha iyi ve Sari haric resimdeki deðil!Ki bendeki o zaten dedigin gibi orjinal.Ben Mavi ve farkli Menü istiyorum senden Sarý kanallarýn üstüne geldiðimde kanallar ve yazýlar okunmuyor.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.Bana deðisik Menü ver Mesela Mavi yesil otantik renkli Menü falan.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXBende bir ustayým zaten.Ayný zamanda elektronikciyim tamir ve servis 2 tane dükkaným var.Ve senden de yasca ve bilgice iyiyim bos deðiliz yani sanma bu coluk cocuk.Üyeliðimin kontrol bilgilerine bakmana gerek yok.Yeðenim üzerinden yaziyorum.Yardýmci olursan tesekkürler!Ayný zamanda herseyinde emegine saygi sevgi.Yardýmlarýný bekliyorum Üstadým...
Konu Eko_09 tarafýndan (24-11-2007 Saat 04:49 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: YANLIÞ ÜSLUP!Hatalý Yazým...
mesajýnýz hiç hoþ deðilüstad ithalatçý ben miyimde bana böyle garip sorular soruyonuz beðenmediðisen cihazý aldýðýn yere götür deðiþtirsinler bide verdiðim yazýlýmlar hiç bok açmýyor diyon iyice kontrol ederseniz aradaki farký bulursunuz
zaten ben yazýlýmcý felan deðilim sadece orgýnal yazýlýma güncel yazýlýmý fixleyip veriyorum bunu bulamayanlarda var unutmayýn? kumandasý dandik olabilir
önemli olan cihazýn yaptýðý iþlev
biz burda birer kullanýcýyýz sizler gibi ne buldumsa onu paylaþýyorum
saygýlar
Usta mavi menuye geçmek için ne yapacaz??? saygilar
hocam bizler sizin nasýl bir paylaþýmcý olduðunu biliyoruz. o yüzden mesajý yazan arkadaþa kýzma. belki yanlýþ bir bilgi almýþtýr. yoksa bu cihazýn açmadýðý kanal kalmadý. üstüne üstlük millet elle *** girerken bizler auto izliyoruz. belki bu auto iþlemini yapamamýþ olabilir. saygýlar.
hocam bizler sizin nasýl bir paylaþýmcý olduðunu biliyoruz. o yüzden mesajý yazan arkadaþa kýzma. belki yanlýþ bir bilgi almýþtýr. yoksa bu cihazýn açmadýðý kanal kalmadý. üstüne üstlük millet elle *** girerken bizler auto izliyoruz. belki bu auto iþlemini yapamamýþ olabilir. saygýlar.
zaten mavi menü diye bir yazýlým yokki sadece bir uyarlama asýl cihaz
menüsü ve orgýnal menü 1. mesajdaki yazýlýmýn menüsüdür
ve bu menü yazýlýmý maviden 4 kat daha iyidir dedim gibi arkadaþlar
farký hale anlamýþ deðil gibisiniz inpax mavi menü sadece bir
reklam gibi bir þey sadece cihaz açýlýrken inpaxsýn reklamýný koymuþlar
zaten firma destek verse çýkýp burda bizimle paylaþýrlar
bende bulduðum bilgileri sizle paylaþýyorum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri