walla ben şuan indirdim ama bağlanmıyor diyorki sevis ayarlarınızı kontrol edinniz.Halbuki live messengeri demin verdikleri linkten indirdim![]()
walla ben şuan indirdim ama bağlanmıyor diyorki sevis ayarlarınızı kontrol edinniz.Halbuki live messengeri demin verdikleri linkten indirdim![]()
teşekkürler
Bendeki Hat avea olsa turkcel ii olackda
Arkadaşlar şimdilik bu uygulama Nokia : 6151, 6233 ,6280, 6288, 6630, 6680, n70, n73, n95 Telefonlarında çalışmaktadır. Ama şöyle bişey yapabilirsiniz.Mesea yukarıdaki telefonlardan bir tanesi bir arkadaşınızda var. ama symbian yada java olmasına dikkat edin. mesela ben 6120c kullanıyorum symbian işletim sistemi var. bugun bir arkadaşımdan n73 telefonunu aldım. gerekli mesajı attım (MSN / 7777) VE hemen hattımı çıkardım kendi nokia 6120c telefonuma taktım. 15 dk sonra bana kayıdımın gercekleştiğini ve gelen linkten MSN LİVE programını indirebileceğim yazıyordu. bende aynı şekilde gelen linkten msn live indirdim.Ve problemsiz kullanıyorum. Ama nedense kopmalar oluyor. ve ilk 2 3 kere olan bağlantımda konturum gitti. şimdi gitmiyor. Umarım herkesde olur ;)
tam bir kesmekeslik telim 6151 defalarca mesaj gonderdim gelen yanıtta cihazım desteklemiyormus halbuki reklamında telimin modeli var neyse ikigun sonra bir mesaj daha geldi programın linkini vermisler uygulamayı indirdim. ilk gun problemsiz kullandım ikinci gun bir mesaj daha "telefonunuz live messenger uygulamasını desteklemediği icin msn aboneliginiz iptal edilmistir." bunun uzerine mus.hizmetlerini aradım saatlerce turkcelle baglan hayata isimli muzigi dinlettiler.fakat turkcelle musteri hizmetlerine baglanamadım. haalada baglanamıyorum.baglana varsa soylesin
haberiniz için teşekkürler
KARDES BU PROGRAM CALSIMIYOR![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri