REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell Live Messenger 1 MART’a kadar ücretsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Phone 40 Turkcell Live Messenger 1 MART’a kadar ücretsiz

Turkcell’in multimedya servislerine bir yenisi daha eklendi. Live Messenger’ı cep telefonunuza kurarark aynı bilgisayarda olduğu gibi listenizdeki kişilerle görüşme yapabilirsiniz. Üstelik 1 MART’a kadar kayıt ve bağlantı ücreti ödemeden.
    Nasıl kullanacağım?
    Öncelikle Live Messenger uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekli. Bunun için MSN yazıp 7777‘ye kısa mesaj göndermelisiniz. Cep telefonunuza gelecek olan bağlantı linkinden uygulamayı indirerek Live Messenger’ı hemen ücretsiz kullanamaya başlayabilirsiniz.
    Ücretlendirme nasıl?
    Uygulama ve servis kullanımı 1 MART a kadar ücretsiz. Bu tarihten sonra ise GPRS ücreti üzerinden fiyatlandırma yapılacak. Aylık sabit ücret şimdilik belli değil.
    Hangi cep telefonları uyumlu?
    Nokia modelleri: 6151, 6233, 6280, 6288, 6630, 6680, N70, N73, N95
    GPRS ayarlarım nasıl olmalı?
    Live Messenger uygulamasını indirebilmek ve kullanabilmek için GPRS ayarlarınızın TURKCELL INTERNET veya BILGISAYARDAN INTERNET profilinin seçili olması gerekli. Eğer bu ayarlar sizde mevcut değilse cep telefonunuzun mesaj kısmına TURKCELL INTERNET yazıp 2222‘ye gönderip gelen ayarları kaydediniz.
    Live Messenger’a giriş yaptığımda arkadaşlarımı eklemem gerekiyor mu?
    Live Messenger’a cep telefonunuzdan giriş yaptığınızda arkadaş listenizi tekrar oluşturmanıza gerek yok. Tüm arkadaşlarınız bilgisayarda olduğu gibi görünecek.
    Yakında eklenecek telefon modelleri:
    Nokia: 6230, 6600, 6131, E61i
    Sony Ericsson: K610i , K750i, Z610i
    Motorola V3x
    Turkcell uyumlu cep telefonları yenilendikçe kullanıcılara kısa mesajla bildirim yapacak. Mesajı aldığınızda MSN yazarak 7777′ye göndermeniz yeterli olacak.
    Live Messenger servisinde resim ve dosya alışverişi gerçekleştirilemiyor.
    Konu Simba tarafından (31-01-2008 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ii haber valla kulanan arkadaşlarım var onlara söyleyim hemen yüklesinler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşeekürler üstad iyi haberin için selamlar ellerine güller

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alla alla Benim Telefonun markası 7610 ama Şöle bi mesaj geldi ;Sayın abonemiz,cihazınız bu uygulamayı destekmedeği için MSN abonelik talebiniz alinmamiştir. Ama ben normalde Msn programını yukleyip girebiliorum Telefodan Msn'e acaba programı kendim Yüklesem Gene beleş girermi ? Eline sağlık bu arada tskler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber icin teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler paylasım ıcın saolun var var olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ama Bende Olmadı Bır Kac Kez Denedim Işleminiz Gercekleşmedi Diyor Hem Arkadaslar Anladıgım Kadarıyla Bu Msn Programı Indirmek Bedava Diyor Anlıs Anlamadım Ise

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullananlar için çok iyi haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alla alla Benim Telefonun markası 7610 ama Şöle bi mesaj geldi ;Sayın abonemiz,cihazınız bu uygulamayı destekmedeği için MSN abonelik talebiniz alinmamiştir. Ama ben normalde Msn programını yukleyip girebiliorum Telefodan Msn'e acaba programı kendim Yüklesem Gene beleş girermi ? Eline sağlık bu arada tskler...
    Desteklediği modeller.

Nokia:6151,6233,6280,6288,6630,6680,N70,N73,N95

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri