REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Turkcell Live Messenger 1 MART’a kadar ücretsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

walla ben şuan indirdim ama bağlanmıyor diyorki sevis ayarlarınızı kontrol edinniz.Halbuki live messengeri demin verdikleri linkten indirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendeki Hat avea olsa turkcel ii olackda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar şimdilik bu uygulama Nokia : 6151, 6233 ,6280, 6288, 6630, 6680, n70, n73, n95 Telefonlarında çalışmaktadır. Ama şöyle bişey yapabilirsiniz.Mesea yukarıdaki telefonlardan bir tanesi bir arkadaşınızda var. ama symbian yada java olmasına dikkat edin. mesela ben 6120c kullanıyorum symbian işletim sistemi var. bugun bir arkadaşımdan n73 telefonunu aldım. gerekli mesajı attım (MSN / 7777) VE hemen hattımı çıkardım kendi nokia 6120c telefonuma taktım. 15 dk sonra bana kayıdımın gercekleştiğini ve gelen linkten MSN LİVE programını indirebileceğim yazıyordu. bende aynı şekilde gelen linkten msn live indirdim.Ve problemsiz kullanıyorum. Ama nedense kopmalar oluyor. ve ilk 2 3 kere olan bağlantımda konturum gitti. şimdi gitmiyor. Umarım herkesde olur ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tam bir kesmekeslik telim 6151 defalarca mesaj gonderdim gelen yanıtta cihazım desteklemiyormus halbuki reklamında telimin modeli var neyse ikigun sonra bir mesaj daha geldi programın linkini vermisler uygulamayı indirdim. ilk gun problemsiz kullandım ikinci gun bir mesaj daha "telefonunuz live messenger uygulamasını desteklemediği icin msn aboneliginiz iptal edilmistir." bunun uzerine mus.hizmetlerini aradım saatlerce turkcelle baglan hayata isimli muzigi dinlettiler.fakat turkcelle musteri hizmetlerine baglanamadım. haalada baglanamıyorum.baglana varsa soylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seydiali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tam bir kesmekeslik telim 6151 defalarca mesaj gonderdim gelen yanıtta cihazım desteklemiyormus halbuki reklamında telimin modeli var neyse ikigun sonra bir mesaj daha geldi programın linkini vermisler uygulamayı indirdim. ilk gun problemsiz kullandım ikinci gun bir mesaj daha "telefonunuz live messenger uygulamasını desteklemediği icin msn aboneliginiz iptal edilmistir." bunun uzerine mus.hizmetlerini aradım saatlerce turkcelle baglan hayata isimli muzigi dinlettiler.fakat turkcelle musteri hizmetlerine baglanamadım. haalada baglanamıyorum.baglana varsa soylesin
    Turkcelle baglanma hayata

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayardan indir bedava kullan

ONLAR SİZE GÖNDERMİYORSA PROGRAMI BİZDE ALMASINI BİLİRİZ... İŞTE PROGRAM BUDUR BUYRUN İNDİRİN BELEŞE SOHBET KEYFİNİ YAŞAYIN...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Rar şifresi
    oguzhan64

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı acidburn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ONLAR SİZE GÖNDERMİYORSA PROGRAMI BİZDE ALMASINI BİLİRİZ... İŞTE PROGRAM BUDUR BUYRUN İNDİRİN BELEŞE SOHBET KEYFİNİ YAŞAYIN...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Rar şifresi
    oguzhan64

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KARDES BU PROGRAM CALSIMIYOR

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri