REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 22/22 İlkİlk ... 1213141516171819202122
218 sonuçtan 211 ile 218 arası

Konu: Askere gidiyorum hoşçakalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya aslında askerlık anılarımızı kendı kalemınızden topıcınde bundan sonra anlatmalı o zaman gecmıs mazı gozunde canlanıyo ınsanın.tum arkadasların askerlık anılarını beklıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak sana bı askerlık mazımı anlatayım ama gulme!!!!
    ılk gırıcem usta bırlıgıne 1 tertıb dedelerım bavulumu aldı torun bıletını ver bana teskere getırdın dedı bırı.adamların kalmıs 10-15 gunleri devre kayıpları 45 sayıyo.bı gun arac bedford garajında takımlarda bakım arac yıkama falan yapardık ılk zamanlar neyse cay molası verdık eerzıncanda yaptım bu arada,neyse yazdı sundurmanın altına oturdum karsıdakı munzur dagında kar erımezdı hıc tepesınde yaz kıs kalırdı,,
    ben baka baka agladım ulan ne olurdu 1984/1 olsaydım adamlar 10-15 gun sonra el sallıcaklar bıtermı lan dedım.abi nöbet tutamaz raporu spor yapamaz raporu aldım yemekhane cavusu oldum aaa!askerlik bıtmıs ama bana 15 ay 15 yıl gıbı geldı.allah gıdenlere gıdeceklere yardımcı olsun.ozgurluk guzel yaw!ozgur erge...:45:
    vallahi bizim ordada aynı oldu 1986-4 dedelerim aldı bavullarıma bize kantin açtılar çay ısmarladılar .torun hoşgeldin dediler vede bavulumu aradılar bileti görünce 2 kişi nerdeyse kavga ediyodu bende krk.çvşuydum rahattı ama adam olmadıgı için banada nöbet kitliyorlardı bencde 15 ay 15 yıl gibi geliyo 200 le 300 sayarken çabuk geçti ama 100 den düştüm o son günler beni yıprattı adım gibi özgür olmak istiyodum artık ve en sonuda oldum :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH A
    emanet ol hayırlı teskereler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH A
    emanet ol hayırlı teskereler
    sende allaha emanet ol teskereyi alalı 1 haftayı geçti özgürüz artık:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sende allaha emanet ol teskereyi alalı 1 haftayı geçti özgürüz artık:45:
    E konu bayağı eski oldu artık ilk mesajdan son mesaja kadar okumaya kalkışılsa bi arkerlik daha biter

Bi asma kilit vurmanın zamanı geldi sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kilit zamanı gelmiş bende msj yazmıştım düzeltme yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı teskereyle dönersin inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    E konu bayağı eski oldu artık ilk mesajdan son mesaja kadar okumaya kalkışılsa bi arkerlik daha biter

Bi asma kilit vurmanın zamanı geldi sanırım
    evet tiker ben açtım ben kapatıyom konuyu ama yeni konu açcam askerlik hatıraları inşallah tutar..salıcakla kalın..

Konu güncelligini yetrdigi için co admin askerliginide bitirdigi içi closed olmuştur...

Sayfa 22/22 İlkİlk ... 1213141516171819202122

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri