ben Türkiye olarak demiyorum tüm müslümanlar sadece lanet okumakla yürüyüş yapmakla yetiniyoruz hiçbir girişim yok kimse benim tavuguma kışş denmesin diyor herkes birbirine bakıyor resmen büyük bir müslümanlığa savaş başlad kimse takmıyor üzülüyorum hmde çook[/QUOTE
yapılması gereken nedir sayın cabbari.üzüntü bizlerdede büyük.oraları osmanlı çöküş döneminde muhafaza etmişte hitlerin sabun malzemesi bu hiç bir şeyden ders almayan kavim 2.dünya savaşını takriben arapları tırsıtmış devletini kurmuş.şimdi ise araplar hala laylay lom.kalbimiz filistinde kalbimiz türk ün müslümanın zulüm gördüğü her yerde.ayrıca bir mesajdaki tako arkadaşıma katılmıyorum.biz onlardan güçlüyüz ve bağımsısız iç meselemizde filistinden ne gibi destek bekleyebiliriz zaten adamların durumu ortada .haaa şöyle diyebiliriz pkk kamplarına vesile oldunuzmu?oda önemli değil şu aşamada müslüman çoluk çocuğun kanı dökülüyor içimiz kan ağlıyor ve maalesef bir müslüman olarak vebal altında kalıyoruz.biz şahıs olarak dualarımızı eksik etmeyelim.buda bize bir ders, güçlü olmadığımız ortada,yönetenler zaten ortada.hak güçlünündür.güçlüysen doğru yanlış yok haklısın.güçlü olmak için özümüze.bütünlüğümüze sahip olmalıyız
Yer imleri