Adam askere gitti ses soluk yokumarım saglık durumu keyifleri iyidir
![]()
Teşekkur: 0
Adam askere gitti ses soluk yokumarım saglık durumu keyifleri iyidir
![]()
eee serkan 3 aylık acemi birliğine gitti ise bilionki acemi birliğinde çarşı izni yok anca dağıtım izninde nete bakabilir. hayırlısı ile inşallah gelir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
hayırlı teskereler.
Kardeşim aşkımız, sevincimiz, yapmak istediklerimiz, SUPERSATFORUM üyelernin yüreği senin elinde, seninle atıyor seninle yaşıyor. Şen ola; şen ola yurdumuz.....
Arkadaşlar yemin törenine kadar dostumuzdan haber alamazsınız. Bakın ben alabiliyormuyum. Oğlum Manisa'dan getti Amasya'ya ve sadece oraya vardıklarına dair herkese tel görüşme izni vermişler. Ondan sonra da ses seda kesildi. Şimdilik nagra 3 sistemine geçmiş durumdalar. İnşallah 3 ay sonra onlarda kırılırda sağlıklı haberlerini alırız inşallah. Hepsine hayırlı gidip gelmeler ve tezkereler diliyorum.
Saygılar.
Esentepe kıslası ha sımdı buz gıbıdır orası daha acemılıgı bıtmedı onun yemın torenı yapacak sımdıden hayırlıs teskereler kardesım:45:
güney doğu anadoluda oluşan olağan üstü şartlar neticesinde şu an için Edirne'den kars'a kadar tüm askeri birimler Güvenlikte en üst seviye sayılan Kırmızı Alarm durumdadır.
O yüzdendirki oğlunuzdan haber alamamanız neticende kendinizi üzüntüye boğmayınız.
Enkısa süre içinde hayırlı haberleri gelir inşallah merak etmeyiniz.
hayırlı teskereler dilerim
allah hayırlısıyla ailesine eşine dostuna sevdiklerine kavuştursun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri