Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 21/22 İlkİlk ... 111213141516171819202122 SonSon
218 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: Askere gidiyorum hoşçakalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldin Özgür
    a.s kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldiniz
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özgür kardeş hayırlı olsun teskeren hoş geldin normal zor hayata tamda kriz dönemine dek geldin asıl askerlik şimdi başlıyor nönetsiz ama stresli teskeresi olmayan zor hayat yaşamı Allahım herkese kolaylıklar versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hoşgeldiniz
    Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Özgür kardeş hayırlı olsun teskeren hoş geldin normal zor hayata tamda kriz dönemine dek geldin asıl askerlik şimdi başlıyor nönetsiz ama stresli teskeresi olmayan zor hayat yaşamı Allahım herkese kolaylıklar versin
    hoşbolduk a.s

rüzgarm dostum dogru söylüyon zor ama zorluklarıda aşacaz :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı teskereler kardes
    gecmıs olsun aramıza hos geldın.
    ülen ben 1 ncı mesajı yazalı bayagı zaman olmus da sen teskeeryi almışsın yaşlandık yaw!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiden hayırlı teskereler
    çavuş olacaksın ha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoş geldin arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı teskereler güle güle git

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gecmıs olsun aramıza hos geldın.
    ülen ben 1 ncı mesajı yazalı bayagı zaman olmus da sen teskeeryi almışsın yaşlandık yaw!
    yaşlanıyoz artık sarıkanarya bende gitmem le gelmem bir oldu gibi bişey oldu ama ömürdende 1.5 yıl yedii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaşlanıyoz artık sarıkanarya bende gitmem le gelmem bir oldu gibi bişey oldu ama ömürdende 1.5 yıl yedii
    bak sana bı askerlık mazımı anlatayım ama gulme!!!!
    ılk gırıcem usta bırlıgıne 1 tertıb dedelerım bavulumu aldı torun bıletını ver bana teskere getırdın dedı bırı.adamların kalmıs 10-15 gunleri devre kayıpları 45 sayıyo.bı gun arac bedford garajında takımlarda bakım arac yıkama falan yapardık ılk zamanlar neyse cay molası verdık eerzıncanda yaptım bu arada,neyse yazdı sundurmanın altına oturdum karsıdakı munzur dagında kar erımezdı hıc tepesınde yaz kıs kalırdı,,
    ben baka baka agladım ulan ne olurdu 1984/1 olsaydım adamlar 10-15 gun sonra el sallıcaklar bıtermı lan dedım.abi nöbet tutamaz raporu spor yapamaz raporu aldım yemekhane cavusu oldum aaa!askerlik bıtmıs ama bana 15 ay 15 yıl gıbı geldı.allah gıdenlere gıdeceklere yardımcı olsun.ozgurluk guzel yaw!ozgur erge...:45:

Sayfa 21/22 İlkİlk ... 111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri