Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 15/22 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122 SonSon
218 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Askere gidiyorum hoþçakalýn...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bak sana bý askerlýk mazýmý anlatayým ama gulme!!!!
    ýlk gýrýcem usta býrlýgýne 1 tertýb dedelerým bavulumu aldý torun býletýný ver bana teskere getýrdýn dedý býrý.adamlarýn kalmýs 10-15 gunleri devre kayýplarý 45 sayýyo.bý gun arac bedford garajýnda takýmlarda bakým arac yýkama falan yapardýk ýlk zamanlar neyse cay molasý verdýk eerzýncanda yaptým bu arada,neyse yazdý sundurmanýn altýna oturdum karsýdaký munzur dagýnda kar erýmezdý hýc tepesýnde yaz kýs kalýrdý,,
    ben baka baka agladým ulan ne olurdu 1984/1 olsaydým adamlar 10-15 gun sonra el sallýcaklar býtermý lan dedým.abi nöbet tutamaz raporu spor yapamaz raporu aldým yemekhane cavusu oldum aaa!askerlik býtmýs ama bana 15 ay 15 yýl gýbý geldý.allah gýdenlere gýdeceklere yardýmcý olsun.ozgurluk guzel yaw!ozgur erge...:45:
    vallahi bizim ordada ayný oldu 1986-4 dedelerim aldý bavullarýma bize kantin açtýlar çay ýsmarladýlar .torun hoþgeldin dediler vede bavulumu aradýlar bileti görünce 2 kiþi nerdeyse kavga ediyodu bende krk.çvþuydum rahattý ama adam olmadýgý için banada nöbet kitliyorlardý bencde 15 ay 15 yýl gibi geliyo 200 le 300 sayarken çabuk geçti ama 100 den düþtüm o son günler beni yýprattý adým gibi özgür olmak istiyodum artýk ve en sonuda oldum :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selametle git selametle gel ALLAH a emanet ol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý teskereler arkadasým, selametle git selametle gel ALLAH a emanet ol.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allaha emanet olun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allaha Emanet Ol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH sanada diðer bütün askerlerimizede kazasýz belasýz hayýrlý tezkereler nasip etsin.hepiniz ALLAH'a emanet olun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw bilen yok mu kilisi hiç kimse yazmamýþ 2 hafta sonra gidecem oraya :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

var hemde iyi bilen var gaziden selamlar söyle kilis de bir zamanlar orda görev yapmýþtým sýnýra gidiyosun dostum suriye sýnýrýna hutdut birliðinde görev yapacaksýn 24 saat nöbet var sýcak rahat yerdir arasý
    Konu yusufcuk tarafýndan (28-01-2008 Saat 04:04 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatan borcu hayýrlý teskereler diliyorum allaha emanet ol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arkadaþýmýzýn acemi birliði bitti neredeyse

Sayfa 15/22 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri