Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: DTP'li vekil: Türk- Kürt kardeştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart DTP'li vekil: Türk- Kürt kardeştir

DTP'li vekil: Türk- Kürt kardeştir
    DTP Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş'tan birlik beraberlik çağrısı. "Türk-Kürt kardeştir, bunlar et tırnak gibidir ayırmaya kalkarsanız canınız acır" diyen Karabaş şöyle konuştu:
    20 Kasım 2007 10:23

DTP Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş, "Türk-Kürt kardeştir, bunlar et tırnak gibidir ayırmaya kalkarsanız canınız acır." dedi. "Türkiye bir bütündür hiç kimsenin ayırmaya gücü yetmez" diyen DTP'li Karabaş, Türkün, Kürt'ün, Arap'ın ve daha birçok milletin bu topraklar üzerinde bin yıldır iç içe yaşadığını ve bunları hiç bir gücün ayıramayacağını söyledi. (cha)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Samimiyetine bir inanabilsem.......ama
    bana göre İyi abi kötü abi rolleri kesiyorlar
    bunları dinleye inana bagrımıza sırtımıza yedigimz hançerlerin haddi hesabı yok
    en basiti dağdaki kardeşimiz akrabamız dedikleri çakal sürüsüne bir terorist diyerek başlaya bilirler
    inandırıcı olması için somut bir kanıt gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet allahın emrettiği vede peygamberimizin dasdik ettiği gibidir müslüman müslümanın kardeşidir arabın arap olmayandan üstünlüğü olmadığı gibi türkün kürtten üstünlüğü söz konusu olmaz olmaması lazımdır Türk kürt kardeştir bunun aksini idda eden zaten teröristttir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sözleri gerçekten samimi olarakmı söylemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam bunu neden söylemiş.
    kimi etkilemeye çalışıyor.
    Zaten aksini söyleyen olmamıştı.
    Türk kürt kardeş değildir diyeni duydunuzmu hiç?
    haaa pkk ya gelince işler elbette değişir.
    teröristin ırkı neresi olursa olsun kardeş mardeş değildir. (bu türk te olsa terörist tir)
    müslüman dinine bile mensup olsa değildir...- ki müslüman terörist olmaz.
    bu dtp li amcamın vardır bir çıkarı.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz kardeşizde siz nesiniz hala onu çözemedik bizim sorunumuz bu kendi ağızıyla utanmadan söylüyorlar bu vatanın ekmeğini yiyorlar bu vatana ellerinden gelen her ş......liği yapıyorlar Allah sonumuzu hayırlı etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu sözleri gerçekten samimi olarakmı söylemiş
    madem insanız insanın sözü senettir usta inanmaya inanmaya bu durumlara
    gelmedikmi olumlu konuşanı da eleştiriyoruz olumsuzu da nasıl olacak bu iş
    bir birimize güven için birbirimizi teşvik etme gibi bir vazifemiz de olmalı
    ılımlı söyleme yalan dersek o insan kendini dahada marjinla yapmazmı sizce
    neyse selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet allahın emrettiği vede peygamberimizin dasdik ettiği gibidir müslüman müslümanın kardeşidir arabın arap olmayandan üstünlüğü olmadığı gibi türkün kürtten üstünlüğü söz konusu olmaz olmaması lazımdır Türk kürt kardeştir bunun aksini idda eden zaten teröristttir
    Arkadaşım dini ayrı dili ayrı ırkı ayrı yahudileri dahi 500 yıl bir arda yaşadık
    yıllarca ermenilerle beraber yaşadık ve hala yaşamayada devam ediyoruz
    Tarihimize bakarsanız Türklerin kimseye asimilasyon politikası veya zulum uygulanmadıgını görürüsünüz
    Ama ihanet edene benim kardeşlerimi şehit edenlere müslümandır hırıstiyandır kardeşimizdir falandır şeklinde ayrım göstermek vatana en basitinden kendi evine kendi çocuguna ihanettir

Türkün kürdün üstünlük ölçüsü lafınızla nereye varmak istediginizde pek anlamadım
    üstünlük kavgası nerde onu bilmiyorum ama
    ben İhanet ve bölme çabalarının sonuçları olarak görüyorum
    ihanet eden ben dahi olsam cezasız kalması taraftarı değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    madem insanız insanın sözü senettir usta inanmaya inanmaya bu durumlara
    gelmedikmi olumlu konuşanı da eleştiriyoruz olumsuzu da nasıl olacak bu iş
    bir birimize güven için birbirimizi teşvik etme gibi bir vazifemiz de olmalı
    ılımlı söyleme yalan dersek o insan kendini dahada marjinla yapmazmı sizce
    neyse selamlar
    haklsın arkadaşım inanmaya inanmaya bu hallere geldik
    Dtp lilerin milletvekili yeminlerinide seyrettik dinledik
    orada Türkiyenin bölünmez bütünlügüne sadık kalacaklarına namusları ve şerefleri üstüne yemin ettiler
    ondan sonraki beyanatlarınıda hep beraber gördük halada görmeye devam ediyoruz
    adı marjinallik te olsa
    meclisteki yeminlerine mi?
    en son beyanatlarınamı ?
    Parti başkanlarının milletvekillerinin dagda kocası olanların ceza evinden çıkanların söylediklerine
    yoksa bu adamın son olarak konuştugunamı inanalım

biraz karışıkta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklsın arkadaşım inanmaya inanmaya bu hallere geldik
    Dtp lilerin milletvekili yeminlerinide seyrettik dinledik
    orada Türkiyenin bölünmez bütünlügüne sadık kalacaklarına namusları ve şerefleri üstüne yemin ettiler
    ondan sonraki beyanatlarınıda hep beraber gördük halada görmeye devam ediyoruz
    adı marjinallik te olsa
    meclisteki yeminlerine mi?
    en son beyanatlarınamı ?
    Parti başkanlarının milletvekillerinin dagda kocası olanların ceza evinden çıkanların söylediklerine
    yoksa bu adamın son olarak konuştugunamı inanalım

biraz karışıkta
    güzel..katılıyorum...selametle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri