Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: DTP'li vekil: Türk- Kürt kardeştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım dini ayrı dili ayrı ırkı ayrı yahudileri dahi 500 yıl bir arda yaşadık
    Alıntı hogan01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yıllarca ermenilerle beraber yaşadık ve hala yaşamayada devam ediyoruz
    Tarihimize bakarsanız Türklerin kimseye asimilasyon politikası veya zulum uygulanmadıgını görürüsünüz
    Ama ihanet edene benim kardeşlerimi şehit edenlere müslümandır hırıstiyandır kardeşimizdir falandır şeklinde ayrım göstermek vatana en basitinden kendi evine kendi çocuguna ihanettir
    Türkün kürdün üstünlük ölçüsü lafınızla nereye varmak istediginizde pek anlamadım
    üstünlük kavgası nerde onu bilmiyorum ama
    ben İhanet ve bölme çabalarının sonuçları olarak görüyorum
    ihanet eden ben dahi olsam cezasız kalması taraftarı değilim
    orda bahsettiği üstünlük şu anlama geliyor: islam inancına göre insanlar ırk olarak soy olarak birbirinden üstün değildir üstünlük sadece takva ile ALLAH a yaptıkları ibadetlere göredir mehmet kaynaklı da bunu söylemek istemiş ama tam açıklıyamamış demekki orası yanlış anlaşılmasın

buı vekilin sözlerine gelince kardeşim zaten türkiye de öyle bir ayrımcılık yapan yok ki!!ayrıca bu coğrafya da sadece türk ve kürt vatandaşlar yok lazlar var çerkezler,tatarlar,muhacırlar ve daha bi çok ırka mensup insanlar var ve sonuçta hepimiz kardeşiz ama nedense yıllardır hep bir kürt sorunu diye sorun sürülüyor gündeme gerçek kürt vatandaşlar sürmüyor bu sorunu kasıtlı şekilde dış güçler sürüyo ve onu da iyi değerlendiriyorlar bi döenem alevi vatandaşlarla milleti karşı karşıya getirmeye çalıştılar ama o oyun tutmadı onlarda en çok tutan oyun olan kürt sorunu üzerine oynuyorlar bunun herkes farkına varsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    orda bahsettiği üstünlük şu anlama geliyor: islam inancına göre insanlar ırk olarak soy olarak birbirinden üstün değildir üstünlük sadece takva ile ALLAH a yaptıkları ibadetlere göredir mehmet kaynaklı da bunu söylemek istemiş ama tam açıklıyamamış demekki orası yanlış anlaşılmasın

buı vekilin sözlerine gelince kardeşim zaten türkiye de öyle bir ayrımcılık yapan yok ki!!ayrıca bu coğrafya da sadece türk ve kürt vatandaşlar yok lazlar var çerkezler,tatarlar,muhacırlar ve daha bi çok ırka mensup insanlar var ve sonuçta hepimiz kardeşiz ama nedense yıllardır hep bir kürt sorunu diye sorun sürülüyor gündeme gerçek kürt vatandaşlar sürmüyor bu sorunu kasıtlı şekilde dış güçler sürüyo ve onu da iyi değerlendiriyorlar bi döenem alevi vatandaşlarla milleti karşı karşıya getirmeye çalıştılar ama o oyun tutmadı onlarda en çok tutan oyun olan kürt sorunu üzerine oynuyorlar bunun herkes farkına varsın
    Arkadaşım elhamdürillah müslüman olarak üstünlügün Allaha yapılan ibadetle iç temizliği ile oldugunu ve yargısınında Allahın katında oldugunu biliyorum benim sorum böyle bir konuyla ne alakası oldugunu anlayamamdı
    benim karşı çıktıgım kutsal inancımıza saygı duydugumuz degerlerin laf tahribatına ugratılıp başka şeylere yamanması

düşüncelerinize bire bir katılıyorum
    yanlız orada bir kelimeniz dikkatimi çekti bende Tatarım
    boyumuz Tatar soyumuzda Türktür dinimiz islamdır
    ayrı bir dilimizde yoktur
    Konu hogan01 tarafından (20-11-2007 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım elhamdürillah müslüman olarak üstünlügün Allaha yapılan ibadetle iç temizliği ile oldugunu ve yargısınında Allahın katında oldugunu biliyorum benim sorum böyle bir konuyla ne alakası oldugunu anlayamamdı
    benim karşı çıktıgım kutsal inancımıza saygı duydugumuz degerlerin laf tahribatına ugratılıp başka şeylere yamanması

valla kendisi ne amaçla yazdığını daha iyi bilir ama benim anladığım kadarıyla konu kardeşlikle ilgili bir konu olduğu için sanırım o düşünceyle yazmış ;ayrıca yamanma olayına katılmıyorum çünkü yerinde bi söz olmuş yani bırakın aynı topraklarda yaşamayı bütün yeryüzünde ki müslümanların kardeş olduğunu peygamberimiz belirttiği için, bizim aynı topraklarda yaşayan tüm insanlar olarak bu kardeşliği daha üst seviye de tutmamız lazım, unutmayalım ki türkün türkten başka dostu yok dünya daher ne kadar aile yapımız,kültürümüzmilli manevi değerlerimiz bozulmaya başladıysa da yardımseverliğimiz ,misafirperverliğimiz şimdilik elimizde duran en büyük değer inşallah ilerleyen yıllarda onları da kaybetmeyiz elimizden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=umuter;239890]
    ;ayrıca yamanma olayına katılmıyorum çünkü yerinde bi söz olmuş yani bırakın aynı topraklarda yaşamayı bütün yeryüzünde ki müslümanların kardeş olduğunu peygamberimiz belirttiği için, bizim aynı topraklarda yaşayan tüm insanlar olarak bu kardeşliği daha üst seviye de tutmamız lazım,

Arkadaşım bundan öncede belirttim müslüman olarak peygamber efendimizin tüm müslümanları kardeş ilan ettigini biliyorum ve sonsuzda inancım var ben yamamayı kutsal inaçlarımızın luzumsuz konuylarla kelimelerinin değiştirilip birilerine yamanması oldugudur
    yani konunun tüm müslüman alemi ve inancı için geçerli bir şey olması neden belirli kesimlere listeleştiriliyor
    beyanat veren bu dtplinin müslümanlıgına ne kadar kefil
    tam olarak okursanız
    Konu hogan01 tarafından (20-11-2007 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terörist teröristir abi onu bunu bilmem yanlısıda teröristtir ne kadar beyanat verselerde hepsi aynıdır bunu kimse inkar etmez adamların amacı belli kapatma filan söylenince çark ediyorlar bunlardan insan bile olmaz neyse beyanatlar boş iş bunu bilin sadece şirin gözükmeye çalışıyorlar kimsede yemez inşallah!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri