Alıntı ttneco Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar yardım edecek yokmu
bende kaon 12-01-05 var
stream yazılımıı attım premier 2 dakka açıyo sonra tekrar gidiyo
sistem bildisini vereyim acaba sadece bendemii yapıyor

model 8300
info: 10.02.20.d497
sw v0a 00 02
hw 12-01-a5
loder v02.01.09
ca 2.2.3
Donmalar mevcut biliyoruz ve diğer sayfalarda da yazdık bunu araştırırsanız bulacaksınız.. Bu sorun düzeltilecek..!

Alıntı ttneco Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yokmuu donuyoo açmıyoo reset reset
yokk
varmıı başka yazılım ona dönenelimm
yada çözümm
Çözümü şu an için yok..

Alıntı uydu_111 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ya arkadaslar normal boarlarda nilesat izlnmiyomu suanda
Evet Showtime kanallarına bakabilirsiniz.. ( Irdeto 2 )

Alıntı mustafa30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
selam millet şimdi 12.01.a1 olanlarda Premiere Auto yazılım çalışıyormu çalışıyorsa auto olması için hangi kanal üstünde auto yapmamız lazım sağ olun ......

2 dk. açıyor sonra donuyor arkadaşım sorun var ,au için herhangi bir pw kanalında bekleyin..

Alıntı adrian777 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
cihazım 12.01.a5 büyük heyecanla yükledim bu primierleri ama bekle bekle auto yapmıyor hangi kanalda beklememiz lazım .. Yazılımı talimata uygun yaptım teşekkürler
Herhangi bi pw kanalında bekleyeceksiniz ama yazılımları sorunlu açtıktan sonra donuyor , Sorun düzelecektir..