Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: PKK iki askeri daha kaçýrmýþ!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart PKK iki askeri daha kaçýrmýþ!

PKK’nýn Hakkari Daðlýca’da 12 askerimizi þehit ettiði saldýrýda kaçýrdýðý 8 askerin iadesi sürecinde rol alan gazeteci Ýlnur Çevik þok edici bir iddia ortaya attý.

Çevik, 8 askerin teslim edilmesi amacýyla PKK ile görüþmeler yapan Tolerans Vakfý Baþkaný Hüseyin Sincari’nin “PKK, 2 askeri de Ermenistan sýnýrýnda kaçýrdýðýný söylüyor” dediðini belirtti.

PKK 2 ASKERÝ DE ERMENÝSTAN SINIRINDA KAÇIRDIK

Çevik iddiayý þöyle anlattý: “Sincari’ye ’8 asker var, ama 2 tane de Ermenistan sýnýrýnda kaçýrdýk’ demiþler. Doðru mu, deðil mi, bilmiyorum. Son olarak 7 sivil Ýran’a kaçýrýldý, onu biliyoruz. Sincari de bana ’Haberin var mý?’ dedi.

’Benim haberim yok’ dedim. PKK’nýn seceresini tutmuyorum ki... Hüseyin eþinin ameliyatý için Lübnan’a gitti, onu da bulamýyorum. Hala oralarda tutuyorlar mý, bilmiyorum. Bu iþ 8 asker için ilk baþvurulduðu günlerde çýktý. O aralar olmuþ.”

PKK’nýn Ermenistan’dan destek aldýðý ve Ermenistan’ýn teröristlerin Kars bölgesinden geçiþlerine göz yumduðu iddialarý uzun zamandýr konuþuluyordu.

Kaynak: Vatan

Böyle bir haber ilk kez okudum paylaþmak istedim böyle biþey varmý ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu þerefsizler yalanda söyler halký kýþkýrtmak için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yukselertekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu þerefsizler yalanda söyler halký kýþkýrtmak için
    haklýsýn, çünkü þehit sayýsýnýda 12 deðil 42 diye duyurmuþtu pkk yandaþý tv.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilemiyorum...bilemiyorumda þu kaçýrma kelimesi insaný deli ediyor.
    yahu arkadaþ kýzmý kaçýrýyor bunlar. asker diyoruz. nasýl kaçýrýlýr asker?
    ya dibine kadar gider birden silahý dayarsýn kafasýna esir düþer, yada çatýþýrsýn ve baskýn çýkarsýn yine esir düþer. silahlý asker kaçýrýlýrmý hiç?
    kaçýrma, kaçýrma diyerek iyiden iyiye orduyu küçük düþürüyorlar.
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

su ilknur cevigi oldum olasý cozemedým( hýc kýmseden tepkýde almýyor ama her pýs tasýn altýnda o cýkýyor???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri