![]()
Beþiktaþ, Aston Villalý John Carew'e transfer teklif etti. "Aziz Yýldýrým'a söz verdim. Gelemem" cevabý aldý...
Yýldýrým'ýn saklamaya çalýþtýðý transferi, Carew açýkladý. Beþiktaþ, önceki gün eski golcüsüne resmi teklif götürdü. Norveçli yýldýz, "Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'la görüþtüm ve söz verdim. Gelemem" yanýtýný verdi. Kartal da Çek golcü Koller'e yöneldi.
Fener'e söz verdim Norveçli golcünün, kendisiyle temasa geçen Siyah-Beyazlý yönetime, "Çok teþekkür ediyorum. Fakat Fenerbahçe'ye söz verdim" dediði öðrenildi. Bu sözler Carew'in Kanarya'ya ne kadar yakýn olduðunu gözler önüne serdi.
Derbi sonrasý gerilimli günler geçiren Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ýn "Transfer savaþý"nýn eþiðinden döndüðü ortaya çýktý... Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendiði ve bitirme aþamasýna geldiði John Carew'e Beþiktaþ'ýn da teklif yaptýðý öðrenildi. Fakat Norveçli golcünün bu öneriyi hiç düþünmeden reddettiði belirlendi.
Asla sözümden dönmem
Carew'in Beþiktaþlý yöneticilere, "Benimle ilgilenmeniz gurur verici. Ýnönü Stadý'nda çok güzel maçlar oynadým ve çok mutlu oldum. Fakat Fenerbahçe'ye verilmiþ bir sözüm var. Hiçbir zaman da verdiðim sözden dönmedim" dediði iddia edildi. Yýldýz futbolcunun bu sözleri, bir baþka gerçeði de gözler önüne serdi.
Mutlu son çok yakýn
Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, yapýlan birçok görüþme ve transferde katedilen büyük mesafeye raðmen Carew'le ilgilenmediklerini açýklamýþtý. Fakat Norveçli golcünün Beþiktaþ'a yanýtý, transferin ocak ayýnda bitme ihtimalinin ne kadar büyük olduðunu ortaya koydu. Kulübe yakýn kaynaklar, imzalarýn 15 Ocak'a kadar atýlacaðýný iddia ediyor.KAYNAK TAKVÝM

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri