Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Carew: Fener'e söz verdim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Carew: Fener'e söz verdim

Beþiktaþ, Aston Villalý John Carew'e transfer teklif etti. "Aziz Yýldýrým'a söz verdim. Gelemem" cevabý aldý...

Yýldýrým'ýn saklamaya çalýþtýðý transferi, Carew açýkladý. Beþiktaþ, önceki gün eski golcüsüne resmi teklif götürdü. Norveçli yýldýz, "Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'la görüþtüm ve söz verdim. Gelemem" yanýtýný verdi. Kartal da Çek golcü Koller'e yöneldi.

Fener'e söz verdim Norveçli golcünün, kendisiyle temasa geçen Siyah-Beyazlý yönetime, "Çok teþekkür ediyorum. Fakat Fenerbahçe'ye söz verdim" dediði öðrenildi. Bu sözler Carew'in Kanarya'ya ne kadar yakýn olduðunu gözler önüne serdi.

Derbi sonrasý gerilimli günler geçiren Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ýn "Transfer savaþý"nýn eþiðinden döndüðü ortaya çýktý... Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendiði ve bitirme aþamasýna geldiði John Carew'e Beþiktaþ'ýn da teklif yaptýðý öðrenildi. Fakat Norveçli golcünün bu öneriyi hiç düþünmeden reddettiði belirlendi.

Asla sözümden dönmem
    Carew'in Beþiktaþlý yöneticilere, "Benimle ilgilenmeniz gurur verici. Ýnönü Stadý'nda çok güzel maçlar oynadým ve çok mutlu oldum. Fakat Fenerbahçe'ye verilmiþ bir sözüm var. Hiçbir zaman da verdiðim sözden dönmedim" dediði iddia edildi. Yýldýz futbolcunun bu sözleri, bir baþka gerçeði de gözler önüne serdi.

Mutlu son çok yakýn
    Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, yapýlan birçok görüþme ve transferde katedilen büyük mesafeye raðmen Carew'le ilgilenmediklerini açýklamýþtý. Fakat Norveçli golcünün Beþiktaþ'a yanýtý, transferin ocak ayýnda bitme ihtimalinin ne kadar büyük olduðunu ortaya koydu. Kulübe yakýn kaynaklar, imzalarýn 15 Ocak'a kadar atýlacaðýný iddia ediyor
    .KAYNAK TAKVÝM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýki taraftanda ilginç açýklamalar habercileremi yoksa iki tarafamý inanalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz baþkan sýr vermez bence %90 fenerde carev

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenere gitsin hayýrlý olsun bence carew çok iyi bir oyuncu deðil bjk de istemem zaten.Bjk'den ara trasferde daha iyi oyunucu bekliyoruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlýsý olsun ama bencede daha kaliteli birini isterim bende paylaþým için saðol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bjklý arkadasým senýn ýsteyýp ýstememenle alakalý degýl.yonetýcýlerýmýzýn ve teknýk patronlarýn onadýgý adamlar gelsýn taraftar medya býzler destek verelým ýstýkrar yakalamak kolay degýl burasý turkýye yemeklerý baska kokusu baska ama guzel.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hic kimse yogurdum eksi demez.Aziz baskan ise el attiysa.O is bitmistir.Dis basin ve sporla ugrasanlar bizlerden daha dürüst ve olaylara hakimler biz ancak kendi yandaslarimiza kiyak olsun diye yanlislari dogru göstermeye calisiriz adamlar neyse o dur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri