REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Turkcell Costu!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell Costu!!!

Alış Satış Net Taban Tavan Hacim (LOT) Hacim (YTL)
    13,70 12,30 1,10 11,00 13,60 3.182.641 39.101.701

BUGUN TÜRKSEL son saniyede süper fırladı.12.30 dan biranda 13.70 gibi fiyata çıktı.tabii benim işimede yaradı.ama borsa düştü.türkcell hissesi olanlar bayram etti.
    İMKB-100 52.616 -1,80
    USD 1,2030 1,26
    EURO 1,7830 1,54
    ALTIN 30,77 1,6

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah daha çok versin kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcel coşmasında kim çossun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi takip edenler için kısa zamanda güzel getiri sağlıyor böyle ani yükselişler ama biraz duyumları erken almak lazım tabi ki her haberden haberin olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi takip edenler için kısa zamanda güzel getiri sağlıyor böyle ani yükselişler ama biraz duyumları erken almak lazım tabi ki her haberden haberin olması lazım
    usta bu fiyattan 13.60 dan satarsam 1 aylık ev kiramı 1 günde çıkarmış olacam.yarın ilk işim satmak olacak türksel hissemi.bakarsın gene 12.20 veya 12.40 lara düşer.çıkabilirde 13.60 dan daha yukarıları. ama ben garanti iş yapayım satayım yarın.ben anlamam borsadan ama şans işte
    Konu pencere77 tarafından (21-11-2007 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bu fiyattan 13.60 dan satarsam 1 aylık ev kiramı 1 günde çıkarmış olacam.yarın ilk işim satmak olacak türksel hissemi.bakarsın gene 12.20 veya 12.40 lara düşer.çıkabilirde 13.60 dan daha yukarıları. ama ben garanti iş yapayım satayım yarın.ben anlamam borsadan ama şans işte
    dur abicim evi barkı satıp Turkcele yatıracam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dur abicim evi barkı satıp Turkcele yatıracam
    Orta direk bir insanım.param pulumta yok zatende.minicik param var.türkcel beni seindirdi.yarın satarsam bir aksilik olmazsa 13.60 tan falan ev kirası parasını çıkarmış olacam.bir aylık ev kiramı bedavaya getirmiş olacam.ne mutlu bana yarın inşallah.

sende benim gibi anlamıyosan hiç girme derim.çok karışık bişey.zararda ediyor insan.ama Allah'a şükür zarar etmedim şuan itibariyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genelde bu şirketlerin kar-zara bilançolarını spk ya verdikleri dönemlerde ve de yabancı yatırımcı bir şirketi satın almak için ilgilendiğinde çok yükselişe geçiyor hisseler onun analizini yapan yayınlar var onlardan sürekli bilgi almak lazım bilinçli oynanırsa borsa kazandıran bir yatırım aracı olabilir ama hırs yapıp ta aç gözlülük edenler genelde hüsrana uğruyor borsa da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    genelde bu şirketlerin kar-zara bilançolarını spk ya verdikleri dönemlerde ve de yabancı yatırımcı bir şirketi satın almak için ilgilendiğinde çok yükselişe geçiyor hisseler onun analizini yapan yayınlar var onlardan sürekli bilgi almak lazım bilinçli oynanırsa borsa kazandıran bir yatırım aracı olabilir ama hırs yapıp ta aç gözlülük edenler genelde hüsrana uğruyor borsa da
    ben anlamam spk dan vs den.dediğin gibi hırs yaptın mı batar insan.en kısa sürede uzaklaşmam lazım borsadan.tehlikeli çünkü.cıııssssssssssssssssssss

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri