Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: kurban bağışı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olsun kardeş nafile kurbanın kabul olmaz
    kabul olmayacağınıda nereden çıkardın. İlgili mevkidemisin

Müslümansa allahın izni ile kabul olur. - ki kongo daki müslümanlar için açılmış bir site zannedersem. siz sadece mantık olarak türkiyedeki fakir fukaraların öncelikli olmasını istiyorsunuz (ve bende buna katılıyorum.) ama isteyen oradaki müslümanlarada yapabilir. Dünyanın heryerine bağış yapabilir.
    selametle... demeden önce bizdeki kurbanlıkların fiyatı hakkında bilginiz varmı?
    küçük baş ne kadar acaba...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Müslümansa allahın izni ile kabul olur. - ki kongo daki müslümanlar için açılmış bir site zannedersem. siz sadece mantık olarak türkiyedeki fakir fukaraların öncelikli olmasını istiyorsunuz (ve bende buna katılıyorum.) ama isteyen oradaki müslümanlarada yapabilir. Dünyanın heryerine bağış yapabilir.
    selametle... demeden önce bizdeki kurbanlıkların fiyatı hakkında bilginiz varmı?

bulunduğum yerde 250 ytl kurban bedeli ortalama.
    sadece kongodaki müslümanlar için açılmış site değildir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verdiğim linktede var kongo nijer sudan pakistan gibi ülkelere de yardım yapılmakta

@mehmet kaynaklı kardeşim nafile kurbanın kabul olmaz diyorsunn*.istersen bir müftüye veya cami imamına sor bakalım.şu ana kadar yazılan yazılar ışığında.cevap belli ama olsun.sen genede sor.
    Konu pencere77 tarafından (22-11-2007 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

fiyatlardan haberim yok kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

istanbulda yaşayan arkadaşlarımızdan merak eden varsa verdiğim linki tıklayın.çıkan sayfanın en altında işyeri ve tel numaraları vardır.ben kesin kararlıyım.bağış yapacam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bulunduğum yerde 250 ytl kurban bedeli ortalama.
    sadece kongodaki müslümanlar için açılmış site değildir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verdiğim linktede var kongo nijer sudan pakistan gibi ülkelere de yardım yapılmakta

@mehmet kaynaklı kardeşim nafile kurbanın kabul olmaz diyorsunn*.istersen bir müftüye veya cami imamına sor bakalım.şu ana kadar yazılan yazılar ışığında.cevap belli ama olsun.sen genede sor.
    valla şafii mezhebinde olmaz hanifilerde bilmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. mesjıma tekrar oku güzel insan.ben zaten kendim buarda yani türkiyede kesecem kurbanımı.oraya gönderecek olduğum nafile kurban.
    şafilerde kurban sünnettir.hanefilerde vacip.
    yani eski borcunumu oraya vereceksiniz nafile demek eski borç demek ?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani eski borcunumu oraya vereceksiniz nafile demek eski borç demek ?????
    nafile namaz derler mesela.sevap kazanmak için yapılan iştir.nafile kurban sevap kazanmak için yapılır.istersen google de nafile kurban diye tarat.çıkan yazıları oku derim.
    sevgiler...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri