Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: kurban bağışı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurban bağışı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşlar bu siteden kredi kartı veya eft banka hesap nosu yoluyla kongo daki yoksul fakir kimseler için kurban bağışı kabul edilmekte.ben şahsen 2 tana bağışlayacağım.100 ytl hiçbir şey değil.kendim burada kesecem fakat oarayada bağışlayacağım.imkanı olan varsa bağış yapabilir.gereklii açıklamlar zaten o sitede mevcut. tlf numarası var.isteyen gerekli açıklamları yetkili kişilerden dinleyebilir.istanbulda bulunanlar o adreste gidip konuşabiliriler
    hoşuma gittiği için tavsiye ediyorum.
    herhangi bir şekilde art niyetim yoktur
    Konu pencere77 tarafından (21-11-2007 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hüsn-ü niyetinden şüphe duymuyoruzda kardeş,Türkiye'deki fakirleri doyurabildikte sıra kongoyamı geldi??islam dinine mensubuz hepimiz elhamdülillah,yakınımızdaki insanlar zorluk çekerken kongoya yardım yapmak bana biraz islamın ruhuna aykırı geliyor...yanlış anlama...laflarım sana değil...genel manada fikir alışverişi yapıyoz sonuçta...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık oyle bir zamandayızki bir birimizden şüphe etmeden yapamıyoruz hakkımızda hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hüsn-ü niyetinden şüphe duymuyoruzda kardeş,Türkiye'deki fakirleri doyurabildikte sıra kongoyamı geldi??islam dinine mensubuz hepimiz elhamdülillah,yakınımızdaki insanlar zorluk çekerken kongoya yardım yapmak bana biraz islamın ruhuna aykırı geliyor...yanlış anlama...laflarım sana değil...genel manada fikir alışverişi yapıyoz sonuçta...

evet haklısın düşüncelerin için varol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşlar bu siteden kredi kartı veya eft banka hesap nosu yoluyla kongo daki yoksul fakir kimseler için kurban bağışı kabul edilmekte.ben şahsen 2 tana bağışlayacağım.100 ytl hiçbir şey değil.kendim burada kesecem fakat oarayada bağışlayacağım.imkanı olan varsa bağış yapabilir.gereklii açıklamlar zaten o sitede mevcut. tlf numarası var.isteyen gerekli açıklamları yetkili kişilerden dinleyebilir.istanbulda bulunanlar o adreste gidip konuşabiliriler
    hoşuma gittiği için tavsiye ediyorum.
    herhangi bir şekilde art niyetim yoktur
    2 bağış eder 200 ytl sen o 200 ytlyi al mahalleye dal fakir fukara bellidir hemen bulursun
    dört aileye 50 şer ytl ver bayramında harcasınlar cenneti kesin kazanırsın ne edecn kardeş kongoyu yeryüzündeki insanı peygamberler bile ümmetine şefaatçı olurlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 bağış eder 200 ytl sen o 200 ytlyi al mahalleye dal fakir fukara bellidir hemen bulursun
    dört aileye 50 şer ytl ver bayramında harcasınlar cenneti kesin kazanırsın ne edecn kardeş kongoyu yeryüzündeki insanı peygamberler bile ümmetine şefaatçı olurlar
    güzel insan kurban ile kurban parasını fakir fukaraya dağıtmak aynı değildir.
    ülkemizdekiler için birçok insanı yardım vakfı var zaten.ihh kimse yok mu denizfeneri vs... bunları çoğaltabiliriz.

cenneti kesin kazanmank diye birşey yok.Allah bilir hangi hayrın makbul olacağı.ben sadece düşüncelerimi paylaştım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel insan kurban ile kurban parasını fakir fukaraya dağıtmak aynı değildir.
    ülkemizdekiler için birçok insanı yardım vakfı var zaten.ihh kimse yok mu denizfeneri vs... bunları çoğaltabiliriz.

cenneti kesin kazanmank diye birşey yok.Allah bilir hangi hayrın makbul olacağı.ben sadece düşüncelerimi paylaştım.
    ok kardeş güzel düşüncen için tşk ama lütfen 200 ytl yi başka ülkeye gönderme bide bizim şafii mezhebine göre kurban müslümana aiittir gayriyeye olmaz ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok kardeş güzel düşüncen için tşk ama lütfen 200 ytl yi başka ülkeye gönderme bide bizim şafii mezhebine göre kurban müslümana aiittir gayriyeye olmaz ???
    1. mesjıma tekrar oku güzel insan.ben zaten kendim buarda yani türkiyede kesecem kurbanımı.oraya gönderecek olduğum nafile kurban.
    şafilerde kurban sünnettir.hanefilerde vacip.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. mesjıma tekrar oku güzel insan.ben zaten kendim buarda yani türkiyede kesecem kurbanımı.oraya gönderecek olduğum nafile kurban.
    şafilerde kurban sünnettir.hanefilerde vacip.

olsun kardeş nafile kurbanın kabul olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hanefilerde de aynıdır usta...zaten islamın ruhuda bunu emreder...kendi ailemiz,akrabamız,komşumuz,vatandaşımız,din kardeşlerimiz ...bunlar ihtiyaç içerisindeyken başkasının ihtiyacını gidermeye çalışmak bence islamın özüne aykırı....düşününki kendi sokağınızda oturan bi gariban dururken sen git falanca yerdeki adamın ihtiyacı varmı yokmu onu sor...ha durumun varsa yapabildiğin herkese yap o başka...dolayısıyla pencere 77 kardeşimiz de heralde bu düşünce ile hareket etmektedir..kesinlikle ters bi fikir yada düşüncesi olduğunu düşünmüyorum..selametle

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri