Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: kurban baðýþý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurban baðýþý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

arkadaþlar bu siteden kredi kartý veya eft banka hesap nosu yoluyla kongo daki yoksul fakir kimseler için kurban baðýþý kabul edilmekte.ben þahsen 2 tana baðýþlayacaðým.100 ytl hiçbir þey deðil.kendim burada kesecem fakat oarayada baðýþlayacaðým.imkaný olan varsa baðýþ yapabilir.gereklii açýklamlar zaten o sitede mevcut. tlf numarasý var.isteyen gerekli açýklamlarý yetkili kiþilerden dinleyebilir.istanbulda bulunanlar o adreste gidip konuþabiliriler
    hoþuma gittiði için tavsiye ediyorum.
    herhangi bir þekilde art niyetim yoktur
    Konu pencere77 tarafýndan (21-11-2007 Saat 21:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hüsn-ü niyetinden þüphe duymuyoruzda kardeþ,Türkiye'deki fakirleri doyurabildikte sýra kongoyamý geldi??islam dinine mensubuz hepimiz elhamdülillah,yakýnýmýzdaki insanlar zorluk çekerken kongoya yardým yapmak bana biraz islamýn ruhuna aykýrý geliyor...yanlýþ anlama...laflarým sana deðil...genel manada fikir alýþveriþi yapýyoz sonuçta...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artýk oyle bir zamandayýzki bir birimizden þüphe etmeden yapamýyoruz hakkýmýzda hayýrlýsý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hüsn-ü niyetinden þüphe duymuyoruzda kardeþ,Türkiye'deki fakirleri doyurabildikte sýra kongoyamý geldi??islam dinine mensubuz hepimiz elhamdülillah,yakýnýmýzdaki insanlar zorluk çekerken kongoya yardým yapmak bana biraz islamýn ruhuna aykýrý geliyor...yanlýþ anlama...laflarým sana deðil...genel manada fikir alýþveriþi yapýyoz sonuçta...

evet haklýsýn düþüncelerin için varol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

arkadaþlar bu siteden kredi kartý veya eft banka hesap nosu yoluyla kongo daki yoksul fakir kimseler için kurban baðýþý kabul edilmekte.ben þahsen 2 tana baðýþlayacaðým.100 ytl hiçbir þey deðil.kendim burada kesecem fakat oarayada baðýþlayacaðým.imkaný olan varsa baðýþ yapabilir.gereklii açýklamlar zaten o sitede mevcut. tlf numarasý var.isteyen gerekli açýklamlarý yetkili kiþilerden dinleyebilir.istanbulda bulunanlar o adreste gidip konuþabiliriler
    hoþuma gittiði için tavsiye ediyorum.
    herhangi bir þekilde art niyetim yoktur
    2 baðýþ eder 200 ytl sen o 200 ytlyi al mahalleye dal fakir fukara bellidir hemen bulursun
    dört aileye 50 þer ytl ver bayramýnda harcasýnlar cenneti kesin kazanýrsýn ne edecn kardeþ kongoyu yeryüzündeki insaný peygamberler bile ümmetine þefaatçý olurlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2 baðýþ eder 200 ytl sen o 200 ytlyi al mahalleye dal fakir fukara bellidir hemen bulursun
    dört aileye 50 þer ytl ver bayramýnda harcasýnlar cenneti kesin kazanýrsýn ne edecn kardeþ kongoyu yeryüzündeki insaný peygamberler bile ümmetine þefaatçý olurlar
    güzel insan kurban ile kurban parasýný fakir fukaraya daðýtmak ayný deðildir.
    ülkemizdekiler için birçok insaný yardým vakfý var zaten.ihh kimse yok mu denizfeneri vs... bunlarý çoðaltabiliriz.

cenneti kesin kazanmank diye birþey yok.Allah bilir hangi hayrýn makbul olacaðý.ben sadece düþüncelerimi paylaþtým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    güzel insan kurban ile kurban parasýný fakir fukaraya daðýtmak ayný deðildir.
    ülkemizdekiler için birçok insaný yardým vakfý var zaten.ihh kimse yok mu denizfeneri vs... bunlarý çoðaltabiliriz.

cenneti kesin kazanmank diye birþey yok.Allah bilir hangi hayrýn makbul olacaðý.ben sadece düþüncelerimi paylaþtým.
    ok kardeþ güzel düþüncen için tþk ama lütfen 200 ytl yi baþka ülkeye gönderme bide bizim þafii mezhebine göre kurban müslümana aiittir gayriyeye olmaz ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ok kardeþ güzel düþüncen için tþk ama lütfen 200 ytl yi baþka ülkeye gönderme bide bizim þafii mezhebine göre kurban müslümana aiittir gayriyeye olmaz ???
    1. mesjýma tekrar oku güzel insan.ben zaten kendim buarda yani türkiyede kesecem kurbanýmý.oraya gönderecek olduðum nafile kurban.
    þafilerde kurban sünnettir.hanefilerde vacip.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1. mesjýma tekrar oku güzel insan.ben zaten kendim buarda yani türkiyede kesecem kurbanýmý.oraya gönderecek olduðum nafile kurban.
    þafilerde kurban sünnettir.hanefilerde vacip.

olsun kardeþ nafile kurbanýn kabul olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hanefilerde de aynýdýr usta...zaten islamýn ruhuda bunu emreder...kendi ailemiz,akrabamýz,komþumuz,vatandaþýmýz,din kardeþlerimiz ...bunlar ihtiyaç içerisindeyken baþkasýnýn ihtiyacýný gidermeye çalýþmak bence islamýn özüne aykýrý....düþününki kendi sokaðýnýzda oturan bi gariban dururken sen git falanca yerdeki adamýn ihtiyacý varmý yokmu onu sor...ha durumun varsa yapabildiðin herkese yap o baþka...dolayýsýyla pencere 77 kardeþimiz de heralde bu düþünce ile hareket etmektedir..kesinlikle ters bi fikir yada düþüncesi olduðunu düþünmüyorum..selametle

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri