REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Pc Virüs Yedi...Nasıl Düzeltirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı hakanbek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla müzikler gittikten sonra umrumda bile değil pc
    Diyecek birşeyim yok ben seni uyardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla haklısınız ne diim ki gitti onca emek boşa bi derler emeğin karşılıksız olmaz die al işte oluyor bende ki müzik sayısını yıllarca aransa toplanmaz imkansız ama buraya kadarmış ne diim artık bana pc nin de gereği yok hiç bir şeyin bana olan yardımlarınızdan dolayııda teşekkür ederim ama çok kötü oldum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı hakanbek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla haklısınız ne diim ki gitti onca emek boşa bi derler emeğin karşılıksız olmaz die al işte oluyor bende ki müzik sayısını yıllarca aransa toplanmaz imkansız ama buraya kadarmış ne diim artık bana pc nin de gereği yok hiç bir şeyin bana olan yardımlarınızdan dolayııda teşekkür ederim ama çok kötü oldum
    Zamanında böyle şeylerin olabileceğini tahmin ettiğim için hep yedek alırım.Kurtarabildiklerinizi CD yazdırın bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu da bizlerin cahiilli ği işte yedeğini alsaydım bu sorun umrumda olmazdı ama oda yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

bu da bizlerin cahiilli ği işte yedeğini alsaydım bu sorun umrumda olmazdı ama oda yok
    Olan olmuş artık telafi edilemeyecek birşey değil bence benimde
    başıma geldi böyle bir olay ve 500 GB program arşivim gitti şimdi bu olay sayesinde bir ders aldınız sanırım tabi bende aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

recovery my files programıyla kurtarabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    recovery my files programıyla kurtarabilirsiniz
    Virüs bulaşmış yalnız, dosyalar hasarlı değil DİKKATTT !!!

:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece müzik ve resim dosyalarında sorun var başka bişi yok yalnız ben daha önce pc nin ghost unu almıştım acaba onu tekrar yüklense düzelir mi bi de bunun ghsotunu bi arkadaş almıştı 6.0 olanı yani geri yüklense hallolur mu

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri