REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Deniz Gezmiş’ler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler bilmeden ahkam kesiyorsunuz.ben ilk defa ahmet hakan'ın bütün sözlerine katılıyor ve imzamı atıyorum.12 eykük ihtilalinde ben 27 yaşındaydım.sağ-sol bütün gençler kamplara ayrıldı be cıa tarafından silahlandırılıp birbirlerinin üzerine sürüldü.öğretmenler-polisler-hakim ve savcılar bile sağ/sol diye 2 ye bölündü.o yıllar toplunsal cinnet yılları idi.eğer tv nizin başına geçtiğinizde art-avrasya/ulusal kanal/kanalB yi izlerseniz emperyalist ülkelerin türkiye üzerindeki oynadıkları oyunları birazcık olsun anlardınız ve emperyalist ab/abd uşağı mandacı akp/mhp/chp üçlüsünü türkiyenin siyast sahnesinden silerdiniz.iktidarı işçipartisi/saadet partisi/halkın yükselişi partisi gibi anti emperyalist partilere verirdiniz.bu gün akp ye oy verenlere sormak lazım:telkomu sattılar-tüpraşı sattılar-bankaları sattılar-petkimi sattılar-seka ları sattılar-sümerbankı sattılar-2 kıbrıs adası büyüklüğündeki toprağı avrupalıllara sattılar.siz bunlara ülkeyi idare etsinler diyemi yoksa vatanı satsınlar diyemi oy verdiniz?. bana ülkesini satan bir tek komünist gösteremezsiniz ama be size vatanını satan sözde milliyetçi emperyalist uşağı çoook sağ parti gösterebilirim.bu gün ülkemiz demokratik despotizle idare edilmekte.tarih boyunca 16 türk devleti kuruldu ve yıkıldı.atatürk ün kurduğu son türk devleti de beyinlerini ve ruhlarını emperyalist-soykırımcı batıya satmış politikacılar eliyle yok edilmek üzere.rüşvetle ve hile ile biten son seçimden sonra bir kşe yazarımız selahattin duman köşesinde şöyle yazmıştı:öküzün aptalı kasabın bıçağını yalarmış.

saygıdeğer ağabeyim.
    yazdıklarımdan nasıl bir mana çıkardın?
    -deniz gezmişi yermek, emperyalizme kucak açmakmıdır? akp ci olmakmıdır?
    -deniz gezmiş ve zamanındakiler 6.filo nun personelini denize kovalamışlar...dökmüşler...doğrudur... bizde alkışladık.(şu an tabii..o zamanlara yetişemedik) ya adam öldürmeler? kahve hane taramalar? adam kaçırıp ölümcül işkenceler yapmalar? bunlarıda mı alkışlamalıyız?
    -benim fikrime katılan arkadaşların siyasi görüşlerini bilmem. beni soruyorsan ben milli görüşçüyüm. evet...o beğenilmeyen erbakanın taraftarıyım...
    bu böyle...
    -ilk mesajımdada değiğim gibi, deniz gezmişi ismen bilirim ama icraatlarını yeni yeni öğreniyorum. birçok insan onu seviyor...ama bir ok adarıda yeriyor...
    benim dünya görüşüme göre icraatlarını alkışlamam mümkün değildir. bu da asla abd ci olduğum anlamına gelmez. selametle der hayırlı günler dilerim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygıdeğer ağabeyim.
    yazdıklarımdan nasıl bir mana çıkardın?
    -deniz gezmişi yermek, emperyalizme kucak açmakmıdır? akp ci olmakmıdır?
    -deniz gezmiş ve zamanındakiler 6.filo nun personelini denize kovalamışlar...dökmüşler...doğrudur... bizde alkışladık.(şu an tabii..o zamanlara yetişemedik) ya adam öldürmeler? kahve hane taramalar? adam kaçırıp ölümcül işkenceler yapmalar? bunlarıda mı alkışlamalıyız?
    -benim fikrime katılan arkadaşların siyasi görüşlerini bilmem. beni soruyorsan ben milli görüşçüyüm. evet...o beğenilmeyen erbakanın taraftarıyım...
    bu böyle...
    -ilk mesajımdada değiğim gibi, deniz gezmişi ismen bilirim ama icraatlarını yeni yeni öğreniyorum. birçok insan onu seviyor...ama bir ok adarıda yeriyor...
    benim dünya görüşüme göre icraatlarını alkışlamam mümkün değildir. bu da asla abd ci olduğum anlamına gelmez. selametle der hayırlı günler dilerim...
    Değerli arkadaşım.. bazı konularda haklısın yalnız haksız olduğun bitek konu var oda,Deniz Gezmiş ve arkadaşları bir Allahın kuluna ateş edip vurmadı birkere böle bi mevzu oldu oda şu, bir devlet görevlisinin evine gittiler bi gece kapıyı karısı açtı bunları görünce korktu kapattı içlerinden biriside kapı kilidine ateş etti bu arada arkadaki bayanın eline mermi isabet etti..bundanda müthiş derece pişman oldular(deniz gezmişin hayatını anlatan bütün kitaplarda var bu ve benzeri olaylar)haa onun görüşündeki uç insanar adam öldürmedimi öldürdü doğrumuydu tabikii değildi ama bunda Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının ne suçu var bugün Ülkücü mafyası diye bi gerçek yokmu?? peki bunda bütün Ülkücüleri suçlamak doğrumu???Yukarıdaki yazıyı yazan arkadaş zaten ülke üzerinde dönen dolapları yazmış Abd güdümündeki mangaların ülkeyi bölmek ,kaos yaratmak adına yaptıkları eylemlere maalesef gençlerimiz alet oldu bunlara karşıda Deniz gezmiş diye bir genç çıktı ve kahrolsun abd emperyalizmi diye kendini fede etti..kırkyıl önceki sözleri ne hikmetse bugün bizi yöneten bazı siyasilerde söylüyor şimdi neden onlar vatan haini olmuyor...seçim konuşmalarında her parti(hemen hemen) Abd zülmünden bahsetmedimi,bu gençlerin kabahati neydi peki??sol görüşlü olmakmı eğer sağ görüşlü olup bunları yapsalardı kahramanmı olacaklardı?yani kısacası ülkede oynanan oyunlar hala devam ediyor bu zihniyet olduğu sürecede devam edecek Allah çocuklarımıza yardım etsin biz kendimizden geçtik artık....saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Politikalyı pek sevmem ne sağcıyım ne solcu orta yolcu )vatanını vede milletini seven bir insanım ama Deniz Gezmiş vede diğer asılan kişilerin birtek adam öldürmedikleri aksıne sadece siyasi fikirlerinden dolayı asıldıkları onların idam kararını onaylayan sayın sacvı tarafındanda itiraf edilmiştir biraz araştırılırsa bunun böyle olduğu görülecektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler bilmeden ahkam kesiyorsunuz.ben ilk defa ahmet hakan'ın bütün sözlerine katılıyor ve imzamı atıyorum.12 eykük ihtilalinde ben 27 yaşındaydım.sağ-sol bütün gençler kamplara ayrıldı be cıa tarafından silahlandırılıp birbirlerinin üzerine sürüldü.öğretmenler-polisler-hakim ve savcılar bile sağ/sol diye 2 ye bölündü.o yıllar toplunsal cinnet yılları idi.eğer tv nizin başına geçtiğinizde art-avrasya/ulusal kanal/kanalB yi izlerseniz emperyalist ülkelerin türkiye üzerindeki oynadıkları oyunları birazcık olsun anlardınız ve emperyalist ab/abd uşağı mandacı akp/mhp/chp üçlüsünü türkiyenin siyast sahnesinden silerdiniz.iktidarı işçipartisi/saadet partisi/halkın yükselişi partisi gibi anti emperyalist partilere verirdiniz.bu gün akp ye oy verenlere sormak lazım:telkomu sattılar-tüpraşı sattılar-bankaları sattılar-petkimi sattılar-seka ları sattılar-sümerbankı sattılar-2 kıbrıs adası büyüklüğündeki toprağı avrupalıllara sattılar.siz bunlara ülkeyi idare etsinler diyemi yoksa vatanı satsınlar diyemi oy verdiniz?. bana ülkesini satan bir tek komünist gösteremezsiniz ama be size vatanını satan sözde milliyetçi emperyalist uşağı çoook sağ parti gösterebilirim.bu gün ülkemiz demokratik despotizle idare edilmekte.tarih boyunca 16 türk devleti kuruldu ve yıkıldı.atatürk ün kurduğu son türk devleti de beyinlerini ve ruhlarını emperyalist-soykırımcı batıya satmış politikacılar eliyle yok edilmek üzere.rüşvetle ve hile ile biten son seçimden sonra bir kşe yazarımız selahattin duman köşesinde şöyle yazmıştı:öküzün aptalı kasabın bıçağını yalarmış.
    70 leri hayal mayal hatırlasamda 80 ihtilalini ve sonrasını çok iyi biliyorum Ahmet Hakan'ı günahım kadar sevmem ne yalan söyleyeyim ve benim gibi kışla terbiyesi almış bir çok kişide sevmez ama bu yazmış olduğu yazıyı onaylıyorum ve bağzı kişilerin Deniz Gezmiş hakkında söylediklerinede katılmıyorum.
    Üstelik deniz gezmiş ile ilgili çok çok iyide araştırma yaptıklarına inanmıyorum zira biraz araştırma gereği duyarsanız deniz gezmişin tek bir cinayet dahi işlemeden idam edilen tek kişi olduğunu öğrenmiş olursunuz.
    satelcom yazdıklarınada sonuna kadar katılıyorum.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Politikalyı pek sevmem ne sağcıyım ne solcu orta yolcu )vatanını vede milletini seven bir insanım ama Deniz Gezmiş vede diğer asılan kişilerin birtek adam öldürmedikleri aksıne sadece siyasi fikirlerinden dolayı asıldıkları onların idam kararını onaylayan sayın sacvı tarafındanda itiraf edilmiştir biraz araştırılırsa bunun böyle olduğu görülecektir
    aratıran ve konuyu bilen nasıl belli oluyor ama bravoooo.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet maalesef deniz gezmiş ve arkadaşları yok yere asıldılar.bu gün meydanlarda ip atanlar kendileri iktidarda iken ab istedi abd istedi diye sırf apo yu asmamak için idamları kaldırdılar ve telkom satılmasın diye kıçını yırtan ulaştırma bakanı enis öksüz2ü bakanlıktan ve partiden attılar.yüreğim kan ağlıyarak söylüyorum bu gün mhp maalesef başbuğ türkeş'in mhp si değil akp nin payandasıdır.seçimlerden hemen önce gece saat 01.00 da 30 kişi ile çıkarılan ve tam bir vatana ihanet belgesi olan petrol kanununa niçin chp ve mhp itiraz edip anayasa mahkemesine gitmiyorlar acaba hiç düşündünüzmü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilenler bildiklerini özetle yazsın bizde bilelim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı şekilde bir vatana ihanet belgesi de maden yasasıdır.petrol ve maden yasalarını iyice incelerseniz tam bir vatana ihanet belgesidirler.devlet payları da %12-20 lerden %2 ye düşürülmüştür.gel beni sömür git yasalarıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aratıran ve konuyu bilen nasıl belli oluyor ama bravoooo.

dostum bu üklenin o dönemde idamın altına imzasını atıp kalemi kıran cumhuriyet savcısı cıkıpta ilk ağızdan tv lede kendisi söylemiş vede o zamanda öyle gerekiyordu öyle yapmak zorunda kaldık ama bugunkü şartlarda değerlendirirsek belkide farklı olurdu demişti bilmem yaniliyormuyum yani o insanlar sadece siyasi fikirlerinden dolayı asıldılar bana göre tek amaçları ABD emperyalizmini ülkemizden uzaklaştırmaktı ama malesef farklı şekillerde lanse edildiler her neyse sağlıcakla kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana ülkesini satan bir tek komünist gösteremezsiniz ama be size vatanını satan sözde milliyetçi emperyalist uşağı çoook sağ parti gösterebilirim.

Çok haklısın yazıları okuyunca çok merak ettim daha çok gencim ama geçmişi 80 yıllar dikkatimi çekiyor ,merak ediyorum ve bulduklarım ; bu adamların eşitlik ,kardeşlik,herkesin aynı parayı kazanması ırk ayrımı yapılmaksızın bi hayat sürmek .. Ve kominizm ,sosyalizm gibi ideolojileri olmalarıdır.. Bence bu adamların düşünceleri yanlış değil ve bizde ailecek milliyetçiyizdir ama bence bu insanlar yanlış bişey yapmamışlar.. ( kahve taramalar falan.. bunları yeni duydum )

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri