beyler bilmeden ahkam kesiyorsunuz.ben ilk defa ahmet hakan'ın bütün sözlerine katılıyor ve imzamı atıyorum.12 eykük ihtilalinde ben 27 yaşındaydım.sağ-sol bütün gençler kamplara ayrıldı be cıa tarafından silahlandırılıp birbirlerinin üzerine sürüldü.öğretmenler-polisler-hakim ve savcılar bile sağ/sol diye 2 ye bölündü.o yıllar toplunsal cinnet yılları idi.eğer tv nizin başına geçtiğinizde art-avrasya/ulusal kanal/kanalB yi izlerseniz emperyalist ülkelerin türkiye üzerindeki oynadıkları oyunları birazcık olsun anlardınız ve emperyalist ab/abd uşağı mandacı akp/mhp/chp üçlüsünü türkiyenin siyast sahnesinden silerdiniz.iktidarı işçipartisi/saadet partisi/halkın yükselişi partisi gibi anti emperyalist partilere verirdiniz.bu gün akp ye oy verenlere sormak lazım:telkomu sattılar-tüpraşı sattılar-bankaları sattılar-petkimi sattılar-seka ları sattılar-sümerbankı sattılar-2 kıbrıs adası büyüklüğündeki toprağı avrupalıllara sattılar.siz bunlara ülkeyi idare etsinler diyemi yoksa vatanı satsınlar diyemi oy verdiniz?. bana ülkesini satan bir tek komünist gösteremezsiniz ama be size vatanını satan sözde milliyetçi emperyalist uşağı çoook sağ parti gösterebilirim.bu gün ülkemiz demokratik despotizle idare edilmekte.tarih boyunca 16 türk devleti kuruldu ve yıkıldı.atatürk ün kurduğu son türk devleti de beyinlerini ve ruhlarını emperyalist-soykırımcı batıya satmış politikacılar eliyle yok edilmek üzere.rüşvetle ve hile ile biten son seçimden sonra bir kşe yazarımız selahattin duman köşesinde şöyle yazmıştı:öküzün aptalı kasabın bıçağını yalarmış.
Yer imleri