Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 'PKK terörü bugün itibariyle bitti!'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: amerika terörün destekçisi,k.ıraksa terörist yetiştirme yurdu bütün herşey bundan ibaret...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk büyük sektör.. büyük kara para ticareti...bundan nemalanan büyük!!! türk aileleri de,brokratlarıda, askerler de var maalesef. rantı kolay kolay bırakmazlar....
    o kadar çabuk zannetmiyorum vesselam...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben İhtimal vermiyorum. Çünkü PKK siyasi bir örgüt olmaktan artık çıkmış, her türlü, kaçakçılık, esrar, eroin, silah, nesayarsan say bu işleri yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı işler o zaman herkese bu ülkenin sırtında yakasındaki bu pkk bitmez o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

askerlere saldırma şekliyle falan belki biter ama esrar,eroin,kaçakçılık,insan ticareti,kadın ticareti,haraç alma,kara para aklama gibi bi sürü faaliyeti aynen devam eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanmayı benden çok kimse isteyemez herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PKK çorap söküğü gibi bitiyor.

böyle bişey varmı ya 1982de kurulmuş bu kadar cabuk bitermi ben inanamıyorum inanan varmı ?
    evet bitmez,katılıyorum.yalnız pkk 1982de değil daha evvel 1974 lerde temel atmaya başlamıştır.bu gazeteci şahısta geçmişte dönem dönem parlayan dolar kalemşörleri gibi başka ağızdan konuşarak halkı uyutma politikasına soyunmuş görünüyor,tavşana kaç tazıya tut misalı.amerikadan bizim başımızdaki ne zaman icazet aldı seyir değişti ,söylemler değişti.büyük kelle medyada bakınız ,askeri operasyonlar,mağaralar,çatışmalar vs.haberleriyle uyku masalları,sekiz sütuna manşet haberlerle, "sonunda anladılar" gibi barzaniye peşmergeye övgüler,peşmerge sıkıştırdı,alanı daralttı gibi teraneler,amerikadan istediğimizi aldık gibi epik yaklaşımlar ve tabiki emekli paşalara sus emri.uyu yavrum uyu.yat uyu kalk uyu.birde milli takım finallere kaldıki oh ne ala.arkadaşlar tablo ortadadır.ağar dedi linç edeceklerdi baştaki dedi ses yok. artık moda OVA.dağ bitmiştir.pkk bitmez. uyu yavrum uyu,yat uyu ,kalk uyu.selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Amerikanın daha dogrusu Amerikanın Bop planının yeni bir parçası
    Amerika Irakta istediğinin büyük çogunlugunu elde etti
    şu anda taşaron örgüt orak kullandıgı Pkkyı Iraktan İrana dogru yönlendirecek Pkklılaraın bir kısmı Sözde Kürdistanın Jandarma kuvvetleri oldu
    bir kısmınıda daha dogrusu çogunlugunu hepiminizin bildiği Pkknın İran kolu olan Pejak'ın içine dahil edecek oradaki karışıklıktan ve İran sınırlarındaki Pejakın bize saldırılarından sonra bizdende destek alarak yanına alıp İrana saldıracak ve işgal edecek bana göre konunun aslı bu

Iraktaki 36. paraleli nasıl oluşturduklarını şimdide giremezsiniz dediklerini daha unutmadık
    Hokus pokus Pkk yok oldu Pejak var el çabuklugu marifet
    İran Kürdistanına hoş geldiniz
    Konu hogan01 tarafından (22-11-2007 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah dediği gibidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o arkadaş akşam votkayı fazla kaçırmış heralde...yanında cigara falanda kullanmış ....amerika henüz kafayı yemedi arkadaşlar...pkk dan dolayı en büyük rantı yiyen amerika....yıllık elde ettikleri rantın 100 milyar dolara yakın olduğu söyleniyor...ee adam niye vazgeçsin böyle biranttan...yok efendim amerikayla türkiye anlaşmışta...geçiniz...palavra....ciddiye almaya bile değmez...terörün tek çözümü yapılabilecek en sert müdahale ile teröristlerin hepsinin leşlerini sokaklarda sallandırmaktır...başka yol yoktur,bundan başka çözüm vardır diyende hayal görmektedir...selametle...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri