Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
PKK çorap söküğü gibi bitiyor.

böyle bişey varmı ya 1982de kurulmuş bu kadar cabuk bitermi ben inanamıyorum inanan varmı ?
evet bitmez,katılıyorum.yalnız pkk 1982de değil daha evvel 1974 lerde temel atmaya başlamıştır.bu gazeteci şahısta geçmişte dönem dönem parlayan dolar kalemşörleri gibi başka ağızdan konuşarak halkı uyutma politikasına soyunmuş görünüyor,tavşana kaç tazıya tut misalı.amerikadan bizim başımızdaki ne zaman icazet aldı seyir değişti ,söylemler değişti.büyük kelle medyada bakınız ,askeri operasyonlar,mağaralar,çatışmalar vs.haberleriyle uyku masalları,sekiz sütuna manşet haberlerle, "sonunda anladılar" gibi barzaniye peşmergeye övgüler,peşmerge sıkıştırdı,alanı daralttı gibi teraneler,amerikadan istediğimizi aldık gibi epik yaklaşımlar ve tabiki emekli paşalara sus emri.uyu yavrum uyu.yat uyu kalk uyu.birde milli takım finallere kaldıki oh ne ala.arkadaşlar tablo ortadadır.ağar dedi linç edeceklerdi baştaki dedi ses yok. artık moda OVA.dağ bitmiştir.pkk bitmez. uyu yavrum uyu,yat uyu ,kalk uyu.selametle