Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 'PKK terörü bugün itibariyle bitti!'

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 'PKK terörü bugün itibariyle bitti!'

'PKK terörü bugün itibariyle bitti!'
    Tamer Korkmaz'dan flaþ iddia.. Korkmaz, PKK'nýn bugündün itibaren gayri resmi olarak bittiðini, resmen bitiþinin ise önümüzdeki kýsa bir zaman dilimi içinde açýklanacaðýný iddia etti.
    22 Kasým 2007 14:50

"Artýk geriye dönüþ yok. Eli kulaðýnda diyebilirim, kýsa süre içinde bu konuda çok güzel haberleri kamuoyu öðrenmiþ olacak."

Gazeteci-yazar Tamer Korkmaz'dan flaþ bir iddia daha...

Tamer Korkmaz son dönemde ilgi çeken açýklamalarýyla gündemde...

"Abdullah Gül'ün Cumhurbaþkaný seçilmesi devlet kararýdýr",

"Türkiye savaþ yapmadan Kuzey Irak'a yerleþecek.." açýklamalarý Korkmaz'a ait...

Tamer Korkmaz'ýn dikkat çektiði bu iki nokta da kamuoyunda büyük ilgi çekti ve günlerce tartýþýldý.

Korkmaz þimdi yeni bir iddiayý dile getirdi.

Korkmaz, Cafesiyaset.com'a verdiði özel mülakatta, PKK'nýn bugündün itibaren gayri resmi olarak bittiðini, resmen bitiþinin ise önümüzdeki kýsa bir zaman dilimi içinde gerçekleþeceðini belirtti.

Korkmaz, "Önümüzdeki günlerde bu anlamda sevindirici haberler peþpeþe gelecek" diye konuþtu.

Peki, Tamer Korkmaz bu iddialarýný neye/nelere dayandýrýyor?

Ýþte, Korkmaz'ýn Cafesiyaset.com'a verdiði söyleþi;

-Günlerdir zihinleri meþgul eden soruyu tekrar soracak olursak: Sýnýr ötesi operasyon yapýlacak mý?

-Sýnýr ötesi operasyondan kasýt kalabalýk bir ordu ile Kuzey Irak’a girip top yekun bir savaþa dahil olmaksa hayýr. Ancak bakýnýz bu çok ciddi operasyonlarýn yapýlmadýðý anlamýna gelmiyor!

Konu epeydir kamuoyunda tartýþýlýyor. Bu baðlamda sýnýr ötesi operasyon tartýþmalarý ve meraklý bekleyiþ sürerken operasyon yapýlmadýðýný düþünmek yanlýþ olur. Zaten Kuzey Irak’ta tezkereden çok önce de görev yapan güvenlik personeli vardý.

Bugüne geldiðimizde tezkere sonrasýnda nokta operasyonlar yapýldý. Baþka nokta operasyonlar daha yapýlabilir.

-PKK terör örgütünün önde gelen isimlerinin yakalandýðý hakkýnda Ankara kulislerinde iddialar dolaþýyor…

-Ben daha da büyük bir hadiseden bahsediyorum…

-Nasýl yani?

-Bugünden itibaren terör örgütü PKK bitme noktasýna gelmiþtir diyebiliriz! Çok kýsa bir süre içinde sadece Türkiye kamuoyu deðil dünya kamuoyu bu gerçeði görecek…

Bugün yarýn, en geç birkaç gün içinde terör örgütüne yönelik olarak giriþilen hadise hakkýnda çok güzel haberler duyabiliriz.

PKK’dan gelen son panik açýklamayý hatýrlayýn. “Bizi teslim olmaya zorluyorlar. Türkiye ve ABD bizi tasfiye için anlaþtý. Kuzey Iraklý Kürt gruplar bize tavýr aldý. Bize silah býraktýrýp teslim olmaya zorluyorlar” þeklinde bir açýklamaydý. Bunlar çok çarpýcý geliþmelerin bir yansýmasýydý.

Yýllardýr süregelen PKK terörü artýk kesin bir biçimde sona gelmiþtir.

Artýk geriye dönüþ yok. Eli kulaðýnda diyebilirim, kýsa süre içinde bu konuda çok güzel haberleri kamuoyu öðrenmiþ olacak.

-Bu anlamda ABD ile iliþkileri nereye oturtmak gerekiyor?

-ABD ile masaya oturan Türkiye’nin elinde büyük ve hayati kozlar olduðunu daha önce sýklýkla vurgulamýþtým.

Bu kozlarýn sayesinde, PKK’ya karþý bugüne kadar üzerine düþeni yapmayan ABD son dönemde tam anlamýyla duvara dayandý. Netice itibarýyla, Türkiye’yi yýllardýr can evinden vuran kanlý kabus filminin artýk sonuna geldik.

PKK çorap söküðü gibi bitiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþin ciddiyeti öenmli
    bir gazeteciye baklarak iþ yapmayalým esas yetkililer pkk bitti desin canýmý yesinler
    ama gazeteci iddiasýyla bu iþler olmaz ters
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

böyle biþey varmý ya 1982de kurulmuþ bu kadar cabuk bitermi ben inanamýyorum inanan varmý ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lordlordleon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

böyle biþey varmý ya 1982de kurulmuþ bu kadar cabuk bitermi ben inanamýyorum inanan varmý ?
    evet bitmez,katýlýyorum.yalnýz pkk 1982de deðil daha evvel 1974 lerde temel atmaya baþlamýþtýr.bu gazeteci þahýsta geçmiþte dönem dönem parlayan dolar kalemþörleri gibi baþka aðýzdan konuþarak halký uyutma politikasýna soyunmuþ görünüyor,tavþana kaç tazýya tut misalý.amerikadan bizim baþýmýzdaki ne zaman icazet aldý seyir deðiþti ,söylemler deðiþti.büyük kelle medyada bakýnýz ,askeri operasyonlar,maðaralar,çatýþmalar vs.haberleriyle uyku masallarý,sekiz sütuna manþet haberlerle, "sonunda anladýlar" gibi barzaniye peþmergeye övgüler,peþmerge sýkýþtýrdý,alaný daralttý gibi teraneler,amerikadan istediðimizi aldýk gibi epik yaklaþýmlar ve tabiki emekli paþalara sus emri.uyu yavrum uyu.yat uyu kalk uyu.birde milli takým finallere kaldýki oh ne ala.arkadaþlar tablo ortadadýr.aðar dedi linç edeceklerdi baþtaki dedi ses yok. artýk moda OVA.dað bitmiþtir.pkk bitmez. uyu yavrum uyu,yat uyu ,kalk uyu.selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lordlordleon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

söylediklerinize katýlýyorum birde bu gazeteci arkadaþ sanki birilerinin aðzýyla konuþuyor gibi geldi bana bilmem yanýldýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    söylediklerinize katýlýyorum birde bu gazeteci arkadaþ sanki birilerinin aðzýyla konuþuyor gibi geldi bana bilmem yanýldýmý

konuþuyor olabilir Türkiyenin ayaklar altýna almak için biliyorsunuzki bir ermeni tasarýsýna ödül yaðdý yazarýn birine ve calýntý cýktý her yazdýðý bu ülkede yaptýðý iþi doðru dürüst yapan varmý bilmiyorum herkes bana dokunmayan yýlkan bin yaþasýnda biri bizsekte iþte :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

maddi ve manevi destegi biterse iþte ozaman sonunun gelecenine inanýrým.ama estek köstek yapan olduðu sürece biraz zor.ama temennimiz biran önce bitmesinden yana.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý 62400 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    maddi ve manevi destegi biterse iþte ozaman sonunun gelecenine inanýrým.ama estek köstek yapan olduðu sürece biraz zor.ama temennimiz biran önce bitmesinden yana.....
    maddi ve manevi desteðide bitmez esrar eroin gece kulupleri cepcilik daha ne hýrsýzlýklar hepsi bu aralar daha fazla türemiþti çok dahada ilerledi maddi ve manevi pkkdan para kazananlar çok bir pazar kurulmuþ sanki alan razý satan razý bakalým ne zaman patlak verecek Allah hayýurlýsýný versin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bitsin þu pislikler askerlerimiz rahat etsinler teþekkürler paylaþým için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kim bitirdi eðer doðruysa karþýlýðýnda kime ne verildi .hem neden biz amerkidana bitmesi için yardým istiyoruz adam neden bizm için k3ndi askerini tehlikeye soksun bu kadar basitmi bu iþler az bi düþünmek gerek hemen sevinmeyelim vardýr bi çýban deliði bu iþte

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri