REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiye'nin finallere gitmesi DİJİTÜRK'e yaradı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türkiye'nin finallere gitmesi DİJİTÜRK'e yaradı!

Türkiye'nin Euro 2008 finallerine katılması en çok DIGITURK'ü sevindirdi. Çünkü İsviçre ve Avusturya'daki finallerin bütün yayın haklarını riske girerek DIGITURK satın almıştı.

Kanal 1'in önceki yaz yayınladığı Dünya Kupası finalleri açık kanalda olmasına karşın Türkiye katılmadığı için bir türlü beklenen ilgiyi görmemişti.Önümüzdeki yaz DIGITURK-Lig TV, başta Türkiye'nin maçları en az 30 maçı ekrana getirecek. Dijitürk'te bu sabah büyük sevinç yaşandı. Şimdi yöneticiler Euro 2008 finallerine yönelik yeni kampanya ve reklam duyuruları hazırlıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir o vardı izlediğimiz onuda o almış iyi bu TRT neden bıraktı yine bu işi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet trtdeyken guzeldi akpnin genel mudur atamaması zamanında buna sebeb oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ülkemiz ve takımımız için hayırlısı olsun ama fazlada sunamıyacak galima digitürk bu takımdan cacık olmaz diye bir söz vardıya spor yazarları bunu bu sefer yazmadı aksini düşünen varmı ufacıcık bir umut bile :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alakası var akpartinin müdür atamamasıyla sonucta kurumu idare eden biri var ..yani sırf muhalefet olsun diye böyle şeyler yazılmaz burası yeri degil..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alakası var akpartinin müdür atamamasıyla sonucta kurumu idare eden biri var ..yani sırf muhalefet olsun diye böyle şeyler yazılmaz burası yeri degil..
    işini doğru yapmayanı soyluyceksin ister akp ister başkası hangi parti olursa olsun ben bana hizmet verip vermediğine bakarım sonuçta trt bundan önceki döneme kadar iyiydi atık parası olmayana kaliteli yayın yok atv her maçıda vermiycek önemsiz olanları verir yoksa mantıksız olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işini doğru yapmayanı soyluyceksin ister akp ister başkası hangi parti olursa olsun ben bana hizmet verip vermediğine bakarım sonuçta trt bundan önceki döneme kadar iyiydi atık parası olmayana kaliteli yayın yok atv her maçıda vermiycek önemsiz olanları verir yoksa mantıksız olur

dostum konunun yeri burası değil ama madem yazılmış söyliyeyim trt ye hükümet isim önerdi ama tasarı o dönemin cumhurbaşkanı olan sezerin vetosuna takıldı ee o zaman bunda hükümetin suçu ne??onaylamayan cumhurbaşkanı sezer!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum konunun yeri burası değil ama madem yazılmış söyliyeyim trt ye hükümet isim önerdi ama tasarı o dönemin cumhurbaşkanı olan sezerin vetosuna takıldı ee o zaman bunda hükümetin suçu ne??onaylamayan cumhurbaşkanı sezer!!
    eski genel mudur kalsaydı ayrıca hukumeti suçlamıyorum bi maç yuzundende koskoca devletin yönetimi suçlanırmı çok komik bir durum yeni mudur iyiyse gelecek sefer yayın haklarını alır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BİZDE MALUM KANALI PROTESTO EDERİZ
    ve hotbird den izleriz maçları ülkemizde çareler tükenmez
    kimse merak etmesin hele o gün bir gelsin de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirdten izleriz gerek yok digiturke!!

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri