REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiye'nin finallere gitmesi DİJİTÜRK'e yaradı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işini doğru yapmayanı soyluyceksin ister akp ister başkası hangi parti olursa olsun ben bana hizmet verip vermediğine bakarım sonuçta trt bundan önceki döneme kadar iyiydi atık parası olmayana kaliteli yayın yok atv her maçıda vermiycek önemsiz olanları verir yoksa mantıksız olur

dostum konunun yeri burası değil ama madem yazılmış söyliyeyim trt ye hükümet isim önerdi ama tasarı o dönemin cumhurbaşkanı olan sezerin vetosuna takıldı ee o zaman bunda hükümetin suçu ne??onaylamayan cumhurbaşkanı sezer!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum konunun yeri burası değil ama madem yazılmış söyliyeyim trt ye hükümet isim önerdi ama tasarı o dönemin cumhurbaşkanı olan sezerin vetosuna takıldı ee o zaman bunda hükümetin suçu ne??onaylamayan cumhurbaşkanı sezer!!
    eski genel mudur kalsaydı ayrıca hukumeti suçlamıyorum bi maç yuzundende koskoca devletin yönetimi suçlanırmı çok komik bir durum yeni mudur iyiyse gelecek sefer yayın haklarını alır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri