REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türkiye'nin finallere gitmesi DİJİTÜRK'e yaradı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alakası var akpartinin müdür atamamasıyla sonucta kurumu idare eden biri var ..yani sırf muhalefet olsun diye böyle şeyler yazılmaz burası yeri degil..
    işini doğru yapmayanı soyluyceksin ister akp ister başkası hangi parti olursa olsun ben bana hizmet verip vermediğine bakarım sonuçta trt bundan önceki döneme kadar iyiydi atık parası olmayana kaliteli yayın yok atv her maçıda vermiycek önemsiz olanları verir yoksa mantıksız olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbol federasyonunun bu işe el atması gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DÜN GECE ATV SPOR MÜDÜRÜ FAİK ÇETİNER 2008 BİZ VERİYORUZ DEDİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesınmı aceba atv vercek olmassa denıldıgı gıbı srg keylerle ısvıcre kanalından ızlerız o zaman gelsın hele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesınmı aceba atv vercek olmassa denıldıgı gıbı srg keylerle ısvıcre kanalından ızlerız o zaman gelsın hele
    aynı çoşkuyu yasayamazsın kendi ülken için yapılan yorum farklı olur bir başka ülkede bir başka yayını seyretmek ne kadar onurlu bir davranış olur hiç seyretme yada hakkını öde herkez senin düşünse ülkede para diye bişey olmaz
    canın lokantada yemek istedi müşteriden artanları toplyıpmı yiyorsun yada markete gidip istediğini alıp parasını ödemiyormusun?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işini doğru yapmayanı soyluyceksin ister akp ister başkası hangi parti olursa olsun ben bana hizmet verip vermediğine bakarım sonuçta trt bundan önceki döneme kadar iyiydi atık parası olmayana kaliteli yayın yok atv her maçıda vermiycek önemsiz olanları verir yoksa mantıksız olur

dostum konunun yeri burası değil ama madem yazılmış söyliyeyim trt ye hükümet isim önerdi ama tasarı o dönemin cumhurbaşkanı olan sezerin vetosuna takıldı ee o zaman bunda hükümetin suçu ne??onaylamayan cumhurbaşkanı sezer!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atv nasıl verecek maçları?
    saçmalık olur
    hem şifreli digiturk hemde açık atv kim izler o zaman digiturkü?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum konunun yeri burası değil ama madem yazılmış söyliyeyim trt ye hükümet isim önerdi ama tasarı o dönemin cumhurbaşkanı olan sezerin vetosuna takıldı ee o zaman bunda hükümetin suçu ne??onaylamayan cumhurbaşkanı sezer!!
    eski genel mudur kalsaydı ayrıca hukumeti suçlamıyorum bi maç yuzundende koskoca devletin yönetimi suçlanırmı çok komik bir durum yeni mudur iyiyse gelecek sefer yayın haklarını alır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atv nasıl verecek maçları?
    saçmalık olur
    hem şifreli digiturk hemde açık atv kim izler o zaman digiturkü?
    önemli maçları sadece şifreli verirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne ya milli maçları bilemi şifreli kanal verecek yazıkbe harşey para oldu anlamadım gitti ...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri