Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: arkadaşlar stream menü kanal listesi sorun bi yardım acil

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar stream menü kanal listesi sorun bi yardım acil

arkadaşlar buügün stream menülü yazılım yükledim kanal listesi attım kanallar gözükmüyo makina sunny 7010 dz 16 00 a1 bi yardım edereseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bi yardım edin bu garibe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linkteki kanal listesini oradaki kanal editörü ile yükle düzelir
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım 16 00 A1'lere stream kanal editörü ile kanal listesi yükleyemezsin Sunny 2 mb kanal editörü ile yükleyeceksin.Yükledikten sonra ch+ tuşuna bas.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar kanal listesini nasil yukleniyor yardimci olurmusunuz?yuklemek icin programi varmi?saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musa.atik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar kanal listesini nasil yukleniyor yardimci olurmusunuz?yuklemek icin programi varmi?saygilar
    aradığın şey için linke tıkla
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu kanal listesinin ayarı nasıl yapılır kanal listesini attım ama sinyal yok diyo dısec ayarlarına baktım usalls yazıyo daha önce türksat A da hotbirt te B de idi şimdi hiç birisinden sinyal gelmiyo cvp yazrsanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cerazem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu kanal listesinin ayarı nasıl yapılır kanal listesini attım ama sinyal yok diyo dısec ayarlarına baktım usalls yazıyo daha önce türksat A da hotbirt te B de idi şimdi hiç birisinden sinyal gelmiyo cvp yazrsanız sevinirim
    diseq usals olmayacak türksat a olacak hotbird b olacak aksi takdirde sinyal yok der ayrıca benim verdiğim linkteki listeyi yüklersen orada diseq ayarları zaten dediğim gibidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım yapıyom gene yok türksat A hötbird B yapıyom gene yok gözüküyo disec ayarlarının doğru olduğunu ama yok yazılımda sorun alabilirmi benim makina sunny 7011 dz 16 00 a1 ama ben sunny 7010 dz modelinin yazılımını kulllanıyom stream hariç başka bütün yazılımları yükledim sorun yok (kaon team classın _sunny orjinal yazılım) ama bu stream yazılımda yapıyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri