Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: goldmaster 76500 fta usb girişli mp3 çalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart goldmaster 76500 fta usb girişli mp3 çalar

evet arkadaşlar bugun goldmasterın onca çeşitine bir yenisi daha eklendi

goldmaster 76500 fta usb girişli mp3 kart okuyuculu destekli ekranı 16 ya bölme başlıca özellikleri işlerim yoğun olduğundan bugun cihazı test etme zamanım olmadı

kısaca menü tabanı bilmiş olduğumuz 4 bin 9 bin serisi gibi ama farklılık var
    nette araştırdım henüz bilgisine ulaşamadım piyasaya bugun düştü fiyatı da ekonomik fiyatlı ben sadece cihazı*********den satmaya başladım

cihazın kasası küçük ve siyah hemen hemen d smart cihazları gibi ön yüzey komple siyah yansımalı mika

Konu Simba tarafından (01-12-2007 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tum goldmaster camiasına hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün bende aldım satmaya güzel cihaz ve kanal geçişi çok hızlı ve cihazın kendisi çok hafif usb li olması artı alternatif menüsüde çok güzel animasyonlardan oluşuyor 120-130 ytl arası satmayı düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yeni aldım 2 adet bakalım nasıl gidecek hayırlı işler özellikleri hakkında bilgim yok tek öğrendiğim keyleri usb den gönderiliyor ve keyler gözükmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar hayırlı hayırlı ben şu ana kadar 4 adet sattım Allah bereket versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknik özellikleri bakımından Yazılımı Next 2000 Super plus gibi geliştirilirse kayıt yapma yazılım *** yükleme vs.Usb li olmasının avantajlarını öne çıkartması gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar güncel sofcamları nerden yükleyeceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykut44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar güncel sofcamları nerden yükleyeceğiz
    Arkadaşım neyin soft cam'ını yüklüyeceksin.Forumu iyice inceleyin.Konunun yeri burası değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 76500 cihaz için soruyorum bu konu başka yerde yok benim sorunum bu cihaza uygun hangi sofcam dosyasını atacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aykut44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 76500 cihaz için soruyorum bu konu başka yerde yok benim sorunum bu cihaza uygun hangi sofcam dosyasını atacağız

ben bunun için söyle çözüm buldum cihaza usb bellek tak menü içinde sistem kayıtlarını usb ye aktardım ve pc den *** bilgisini sdüzenleye bilirsin sonra tekrar usb at usb yi cihaza takınca otomatik ekrana geliyor zaten yükleyip yüklemeyeceğini soruyor birde

dostum cihaz daha yeni kendi sitesinde bile ilgili bilgi yok cihaz hakkında gelecek bilgileri paylaşırız zaten az sabır bide zalim usta bu işe el atar inşallah
    Konu yalcinticaret tarafından (01-12-2007 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri