Merhaba,
Dreambox için ayarlamalr ve wireless PC bağlantısı için yardımcı olacak arkadaş var mı acaba ? özel mesajla msn adresi verebilirseniz çok çok sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba,
Dreambox için ayarlamalr ve wireless PC bağlantısı için yardımcı olacak arkadaş var mı acaba ? özel mesajla msn adresi verebilirseniz çok çok sevinirim.
Teşekkürler
Kablosuz iletişim kurulumunu yapmak için, (eğer açık değilse) EasyConfigurator ekranının en üstündeki Status (Durum) seçeneğini tıklatın. Ardından Configure Wireless (Kablosuz Yapılandır) seçeneğini tıklatın. Yazılımın istemesi durumunda oturum açın (kullanıcı adı ve şifre olarak admin girin). Bunun sonucunda Internet tarayıcınızda kablosuz ağınızın güvenlik ayarı için bir sayfa açılır. U.S. Robotics, ağ güvenliğinizi bu sayfada belirtilen şekilde sağlamanızı tavsiye eder.
Güvenlik yapılandırması için ekranda verilen talimatları izleyin ve bitirdiğinizde Apply (Uygula) düğmesini tıklatın. Bu işlemin ardından, ağ geçidinin Internet kullanıcı arayüzündeki durum sayfası otomatik olarak açılır
Artık kablosuz ağınızın güvenliği sağlanmış durumdadır. EasyConfigurator ve Internet kullanıcı arabirimini kapatabilirsiniz.
Artık, bir Internet tarayıcı açabilirsiniz. Ürününüzü aşağıdaki Internet sitesine kaydettirerek bağlantınızı test etmenizi öneriyoruz:
İlgi ve yardımınız için teşekkür ederim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri