REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: NEXT Super Plus 24.11.2007 Nds Kart Destekli Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugursan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    subrisi aciklasalarda bizde derde dusmesek nedir diyee anlamadik gitti aksam deneyecem ama aksama kadar giren arkadaslar lutfen neler eklenmis aciklasinlarr bizee dimii
    sürpriz nds ama siz yinede denemeyin elinizde kart varsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımlar yine diger veren forumlar tarafından kaldırıldı yine entresan bir durum bunun bahanesi ne olsa gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılımlar yine diger veren forumlar tarafından kaldırıldı yine entresan bir durum bunun bahanesi ne olsa gerek
    malum neden yani nds ama dediğin gibi bakalım ne mazeret öne sürülecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedir arkadaşlar bu konu ya . yükleyeceğiz mi yüklemeyecekmiyiz. bi aydınlatın bizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engina81 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nedir arkadaşlar bu konu ya . yükleyeceğiz mi yüklemeyecekmiyiz. bi aydınlatın bizi
    Yukleyen sorun var demedi.Yazılımlar veriliyor birden bire kaldırılıyor bende anlmadım uydu vadisindede derin işler oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen oyle sanirim bazi yazilimlar bazi ticari kaygi tasiyanlari rahatsizmi ediyor ne hani varya baronlar onlar gibi durumlarmi tam bilmiyorum ama kaldiranlarin elbete vardir bir gerekceleri uzmanlar daha iyi bilirler gerci ama ben yukledim sorunda yasamadim su ana kadar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlarda her hangi bir sorun yok.Gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yazılım 16.11.2007 tarihinde verilen yazılım değilmi, Yoksa farklı bir yazılım mı acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ihtimal özel sürpriz neyse ondan bu yazılımlar kaldırıldı
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu yazılımı yükleyen arkadaşımın cihazı kilitlendi.Sanırım yazılımda bir sorun var.Bilginize.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri