REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: NEXT Super Plus 24.11.2007 Nds Kart Destekli Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yükledim sorun yok USB den
    yalnız yazılım bittiğinde cihaz ın ekranı karanlık kaldı arkadan elektriğini katıp açtım sorun yok . color tuşu tekrar kumandadan direk ayarlanabiliyor başkabirşey görmedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uğraşan arkadaşların ellerine sağlık teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende yükledim sorun yok USB den
    yalnız yazılım bittiğinde cihaz ın ekranı karanlık kaldı arkadan elektriğini katıp açtım sorun yok . color tuşu tekrar kumandadan direk ayarlanabiliyor başkabirşey görmedim
    Belki yükleyen arkadaşım böyle işlemi yapmadı, ondan sorun olduğunu iletti.yine de bazı sitelerde yazılım çekildiği için acele etmemek lazım diye düşünüyorum.Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı civannuri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belki yükleyen arkadaşım böyle işlemi yapmadı, ondan sorun olduğunu iletti.yine de bazı sitelerde yazılım çekildiği için acele etmemek lazım diye düşünüyorum.Kolay gelsin.

yazılımı çekme nedenleri D-SMART kartı tanıyor olmasıdır
    başka sebepten değil durum böyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegı gecen herkese tesekur ve TEBRİKLER KOSAVALI sagolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı çekme nedenleri D-SMART kartı tanıyor olmasıdır
    başka sebepten değil durum böyle
    o zaman neden veriliyorki bu yazılımlar o forumlarda acıklama istenincede banlıyorlar anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam yazılımlar gayet güzel çalışıyor,değerlendirin vede irdelemeyin derim,
    İyi seyirler,Sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yeni yazılımı yükledim deşimart yok bende , başka bir artısıda yok yazılımın ,bi anormal durumu yok düzgün çalışıyor. elinde kartı olmayan için bence gerek yok bu yazılımı yüklemelerine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı civannuri Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu yazılımı yükleyen arkadaşımın cihazı kilitlendi.Sanırım yazılımda bir sorun var.Bilginize.
    Yazılımı Usb den yükledim.16.11.2007 yazılımının üzerine yükledim.Her hangi bir sorun yok.Kayıt yaptığınız kanalları ileri geri hareket ettirebiliyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeği geçenlere teşekkürler ancak eskiden yeşil tuşa basıldığında tps *** update yapabiliyorduk şu anda tps nasıl güncelleniyor bilen varsa yazsın teşekkürler.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri