REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: DTP Kapatılmalımıdır?

Katılımcı sayısı
848. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

732 86.32%
  • Hayır

116 13.68%
Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon
141 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: DTP Kapatılmalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birdaha açılmamak kaydı ile kapatılsınlar.kesinlikle birdaha politika yapamasınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar herkesin farklı yorumları var ancak şu an bütün dünyanın gözü ülkemizin üzerinde olduğunu unutmayalımki dünya insan hakları diye birşey tutturdu gidiyor tam bu noktada bütün şiddetleri üzerimize çekmemeliyiz diyorum.Tabiki gönül herkes bunların ülkemizde yaşanmamış olmasını ister ancak geleceğimizide tehlikeye atmamalıyız saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozdemir310 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar herkesin farklı yorumları var ancak şu an bütün dünyanın gözü ülkemizin üzerinde olduğunu unutmayalımki dünya insan hakları diye birşey tutturdu gidiyor tam bu noktada bütün şiddetleri üzerimize çekmemeliyiz diyorum.Tabiki gönül herkes bunların ülkemizde yaşanmamış olmasını ister ancak geleceğimizide tehlikeye atmamalıyız saygılar.
    akliselim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozdemir310 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım dünyanın ne düşündüğümü daha önemli yoksa ülke memfaatlerimi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya dediğin kim??3-5 tane emperyalist ülke ve onların taşeronlarımı??ben onlarla pkk yı aynı kefeye koyuyorum...dolayısıyla bu tip ülkelerin ne düşündüğü bizim umurumuzda değil...o 3-5 tane emperyalistle birlikte yürüyeceğimiz bi geleceği biz istemiyoruz...dolayısıylada böyle aman yumuşak olalım vb. tarz komünist yorumlarının -kastım şahsınız değildir yanlış anlamayın- bize katacağı bişey yoktur...selametle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapatılmalı ve tamamen yokedilmeli kandırılmıs vatandas filan değil ülke birliğini bozan bir avuç çapulcu hepsi kendi istekleri ile dağlerda bu ülkede daha önce bas kaldıranlara ne yapıldıylsa aynen uygulanması gerek .bu sahinlik filanda değil tamemen bu vatan için milliyetçiliktir .bu vatandan toprak koparma derdinde değiller zaten amaçları bizi güçsüz dfuruma düsürüp gelesmemizi engellemek .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler o devletlerin gözü üzerimizde diye heşeye aman yapmayalım etmeyelim sonra kötü oluruz demokrasi dışı oluruz gibi yaklaşımlarla ülke bu duruma gelmedikmi sayın başbakanımız dtp kapatılsın dediginde ben halkın oyu ile secilen bir partinin kapatılması icin oy vermem demedimi ben başından beri söylüyorum bu tür söylemlerin sonunda cesaret gelir ve dahada kışkırtıcı acıklamalar yapılır başbakanın bu söyleminden sonra dtp li milletvekili genel af dedi yani apoya af cıkaralım demokrasi icin dedi söylemlere dikkat edilmeli taviz verilmemeli dtp kapatılmalıdır en kısa zamanda mecliste olanlarda hak etikleri yere demir parmaklıklar arkasına girmeli.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meclisin içine kadar giren teroristler için böyle bir anket bile yapılmamalı bence.Kapatılmak ne kelime. Sınır dışı edilmeli. Hele soy adı TÜRK olan o şahıs o soyismini nasıl taşıyor ben anlamıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence kapatılmasına bile gerek kalmadan vatandaşlıktan çıkarılmalılar nasıl bir ceza kanunumuz varki kendi milletini öven türkü nedeniyle 7.5 yılla İsmail Türüt yargılanıyor bu soysuzlar ülke içinde rahatlıkla geziyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

kapatılsın ama kapatmakla bitmiyor cezalar caydırıcı olmalı gene parti kurarlar ve o imralıdaki ......... cocugun herdedigini yaparlar

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 23456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri