DTP kapatılıp millet vekilleride derhal idam edilmelidir diyorum
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
DTP kapatılıp millet vekilleride derhal idam edilmelidir diyorum
terör neden çıkar bilirmisiniz böyle zihniyetten çıkar sayın halil07 destekcileri denmiş destekcileri kim biliyormusun oy veren insanlar oy veren insanlarada yani kürtlere bu kelimeyi kulanmış oluyorsun
parti kapatılabilir ama böyle idam etmeli cehenneme girmeli kelimeleri size yakıştıramıyorum unutmayınki bu ülkede siyaset denen olay vardır buda işin bir parçasıdır . Sizin dediğiniz gibi öyle türkiyede hava hoş olsaydı ozaman doğu günay doğu insanı böyle hergün canında vede malında olupda büyük kentlere çıkmazdı![]()
Türkiye'de hava hoşsa herkese hoş,kötüyse herkese kötü...kimse ayrıcalık istemek hakkına sahip değildir...büyükşehirlerin köyleri ne kadar yatırım alıyorki??saçma bence bu edebiyatlar...birileri bu ülkeyi bölmek için çok uluslu bi tezgah hazırlamış,birileride ruhlarını onlara satmış adınada pkk demişler...olay bu..pkk nedir??terör örgütü..terörün tek çözümü var,şiddetle üzerine gidip yok etmek...geri kalan kısmı ucuz kahvehane muhabbeti...fikirlerimi beğenmeyenlerinde kendi sorunudur....
Konu cetindeniz tarafından (26-11-2007 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajıma alıntı yapmayın
kapatılmalı
Kapatmak çözüm değil. bırakalım kendi hallerinde takılsınlar. kapattımıda mislleme yaparlar kendilerine inananlara.
bence sorun dtp diğil sorun pkkda dtp kapansa ppp gelir bunların kökunü kazımak lasım arkadaşlar adamlar doğudan zorla insankaldırıyolar dağlara![]()
bence kapatılmalı gitsinler dagda yapsınlar siyasetlerini
T.C vatandaşı sicilinde en ufak bi pürüz olsa memur olamıyo bunlar hapiste yatıyo kimisinin eşi terörist ama meclise kadar girebiliyo.nasıl iştir bu.......
Terör örgütünün sözcülerine bu mecliste yer yoktur bence kökten kapatılmadır diyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri