REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: DTP Kapatılmalımıdır?

Katılımcı sayısı
848. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

732 86.32%
  • Hayır

116 13.68%
Sayfa 3/15 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
141 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: DTP Kapatılmalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kapatılmalı ve şu anda bu oluşumun içerisinde bulunanlara siyasi yasak getirilmeli mümkünse sülaleleri ile birlikte nufus kağıtları ellerinden alınarak sınır dışı edilmeli.
    Aynen katılıyorum.yurt dışı yerine tecrit edilmiş adaya koymalı ve tarih öncesi insanlar gibi yaşamaya terkedilmeliler.Bayragımız altında günde en az 1 kere İstiklal Marşımızı okutmalıyız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kapatılmalı ve şu anda bu oluşumun içerisinde bulunanlara siyasi yasak getirilmeli mümkünse sülaleleri ile birlikte nufus kağıtları ellerinden alınarak sınır dışı edilmeli.
    bende aynı düşüncedeyim keşke imkan olsada soyları kurutulabilse biz çalışıyoruz onlar yiyorlar dahada hak hukuk diyorlar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söze ne denir....tamamen desteklıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapatılmalı.başka yoruma gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de kapatılmalı ama kapatsan ne olacak zihniyet aynı ziyniyet hareket aynı hareket olduktan sonra ha ali ha veli ne farkeder
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Kapatmak Yeterlimi? Arkasından Tekrar Parti Kuracaklarını Ayan Beyan Söylediler.parti Milletvekilleri(t.c Nin Asla Olamaz,kabul Etmiyorum)ömür Boyu Siyasi Yasak Getirilmeli.militanlarını Imralıya Kapatıp Anahtarınıda Denize Atmalıdır.bunlarına Kafasını Koparma Zamanı Geldi De Geciyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence DTP kapatılmalı kendileri ve destekcileri de cehenneme acil olarak yollanmalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl bir nefret dir ki anlayamıyorum lütfen uslububa dikkat edelim
    bu nedir yav bahsini ettiğiniz sülalenin içinde bende varım evet bir kürdüm
    ama sizin gibi asimilasyon tarzı düşünceler var olduğu sürece biz
    daha çok acılar çekeriz soruyorum ne biliyorsunki neyi biliyorsun
    neye dayanarak sülalelerinide atalım deme hakkı kendinizde görüyorsun
    sen doğuda doğdunmu yaşadınmı sana şunuda söyleyeyim dtp ye oy vermedim 20 milyon kürdün 100%70 i de vermedi bu şu anlama gelmez
    ismi önemli değil bu ülke için daha iyi birşeyler yapacağına inandığım
    bir partiye oyumu verdim bu benim kürtlüğümü inkar anlamına gelmemeli
    bu günlerde hükümet de bunu dillendiriyor bunlar bize oy verdi herşey bitti
    böyle yalnış zihniyetler yüzünden 23 yıldır kan ve göz yaşı dökülüyor
    kapatın yakın yıkın sonuç koca bir hiç ayıptır yav ne demek sülalesiyle birlikte
    def edelim senmi yaratın bizi dilimizi birilerinden çaldıkmı bu ülkeyi beraber kurmadıkmı acıları sevinçleri bereber yaşamadıkmı aynı milli takımla beraber
    sevinip beraber üzülmedikmi çok bozuldum çok ne demek sülaleleriyle
    beraber atalım bu nasıl bir anlayıştır bu vatan vizesini sen mi
    verdin bize neyse bilmediğin çok şey var usta bende söyleyemem
    malum ya tek söylem ya hapis şunuda belirteyim bu konularla
    ilgili anket veya başka birşey olsun ne görüş nede tıklmayacam
    zorla dinden imandan çık dayatması bu kimsenin tekelinde değil beni
    ülkemden atmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

f47xfenerli kardeşim senin kürt olman sorun degil hatta arkadaşımın yazdıklarına dikkat ederseniz OLUŞUMUN içerisinde olanlara diye yazdı KÜRTLERİ SUÇLAMADIKİ.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptıklarına bakılırsa kapatılmalı ama kapatmak hiç bi şeyi değiştirmeyecek daha kapatılmadan yeni partinin ismi bile belirlenmiş öcalan tarafından ÖTP özgürlükçü türkiye partisi mi öyle bi anlamı olacakmış tv de izlemiştim

Sayfa 3/15 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri