bence hicbisey degismez daha once kapatildi da ne oldu?
Evet
Hayır
bence hicbisey degismez daha once kapatildi da ne oldu?
Elbet bir bildiği var bu çocukların
Kolay değil öyle genç ölmek
Yeşil bir yaprak gibi yüreği
Koparıp ateşe atmak
Pek öyle kolay değil
Hem öyle bir ağaç ki şu yaşamak denilen şey
Her bahar yeniden yeniden tomurcuklanır da
Yalnız bir bahar çiçeklenir
A benim gülüm!
bencede kapatilmali arkadaslar belkide memlekete hayirlisi olur.
Hazır yeni anyasa çalışmalarıda yapılırken;Anayasaya şu maddenin eklenmesi lazım
1-Şartlar ne olursa olsun T.C devletinin birlik,beraberlik ve tek devlet,tek millet ülküsüne
karşı en ufak bir faaliyet içinde olan siyasi partiler seçime giremez,sahte beyanlarla girse dahi temsiliyet hakkı elinden alınır.Maddesi konulmalıdır.
2- Bu durumda faaliyet gösterenler vatana ihanetten yargılanır.
3-Ömür boyu siyastten men edilir. v.s v.s
istenirse çok mu zor arkadaşlar Allah aşına
ben kapatılmamalı dedim.çünkü aç kapa aç kapa artema reklamı gibi.o yüzden gerek yok
.ama soru şu olsaydı dtpli vekil ve yöneticiler yasaklanmalı,yargılanmalı yada vatana ihanet suçu varsa asılmalımı olsaydı(ki bu suç sadece dtp değil herkesi kapsamalı)evet derdim.
cafer50 Abimize aynen katılıyorum
kapatılmak zorunda.kapatılmaması isteğe göre yapılırsa bu hukuka aykırılık olur. istemeye istemeye de olsa kaptılmak zorunda bunun geri dönüşü yok. kapatılmaması için anayasa maddelerinin değiştirilmesi gerekir ki bu da mümkün değil.
Olacağı buydu zaten .Bunları buraya getirmeden önce düşünecektik.Önce getir sonra kapatılsın mı kapatılmasın mı diye tartış.Bu saatten sonra kapatsan ne yazar kapatmasan ne yazar.El Fatiha.....
Saygılar,
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)
Yer imleri