REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: DTP Kapatılmalımıdır?

Katılımcı sayısı
848. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

732 86.32%
  • Hayır

116 13.68%
Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon
141 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: DTP Kapatılmalımıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kapatmak bunların ekmegıne yag surmek demek.bunların ıstedıgıde o kapattırıp magduru oynamak ıstıyorlar. kapatmak cozum degıl tumden kaldıracaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kapatıldığı zaman tepki oylarını toplarlar ve bu sayede daha da güçlü hale gelirler onun yerine doğu ve güneydoğu anadolu bölgeleri için daha sosyal ve ekonomik yaptırımların çok hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi lazım oralarında durumu gerçekten içler acısı geçen bi haber kanalında denk geldi o bölgelere ve doğu karadenize yapılan yatırımlar gerçekten çok düşük kişi başına düşen milli gelir 300-350 dolar seviyelerinde ekonomik şartlar çok ağır kolay değil yani bölgede yaşamak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence kapatılmamalı arkadaşlar , unutmayın güzel yurdumda tabela hazırlayıp asmak çok kolay bugün kapatılsa yarın başka bir isimle yeniden boy göstermeye başlarlar . Birde ( gerçi masal ya ) gireceğimiz tarihin meçhul olduğu Avrupa Birliği ile dostumuz !!! , ABD var , onlar müsaede etmezler .... zaten sorun Kürt meselesinden çıktı bambaşka yönlere doğru aşırı hızla yol almakta , bizleri yaklaşık 60 yıldır yönetenlerin basiretsizliği yüzünden , savaş meydanlarında binlerce şehit vererek kazandığımız toprakları masada bırakacağımız günlere doğru gidiyoruz , benim naçizane görüşüm bu . saygılar..... :46: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dtp bana göre kapatılmalı anket hazırlayana teşekkurler arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kapatılmalı dıyorum ancak yasalar yenı bı partı daha acacaklar bu ısarap sacına dondu ama bılmıyorum nasıl cozulecek bı an evvel memleketın bu sorundan arınmasını umıt edıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş yılardan beri onlarca parti kapatıldıda ne oldu değişen bir yok! olmadı olmaycak artık bir çözüm gerek bu memlket terörden bıktı, türkü, kürdü, herkes bıktı yeter artık demekten kendımı alamıyorum yazık hepimiz aynı gemideyiz batarsa bu gemi hepimiz boguluruz unutma!

Sevgiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halil07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence DTP kapatılmalı kendileri ve destekcileri de cehenneme acil olarak yollanmalıdır
    Alıntı ömer yazıcı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DTP kapatılıp millet vekilleride derhal idam edilmelidir diyorum
    terör neden çıkar bilirmisiniz böyle zihniyetten çıkar sayın halil07 destekcileri denmiş destekcileri kim biliyormusun oy veren insanlar oy veren insanlarada yani kürtlere bu kelimeyi kulanmış oluyorsun
    parti kapatılabilir ama böyle idam etmeli cehenneme girmeli kelimeleri size yakıştıramıyorum unutmayınki bu ülkede siyaset denen olay vardır buda işin bir parçasıdır . Sizin dediğiniz gibi öyle türkiyede hava hoş olsaydı ozaman doğu günay doğu insanı böyle hergün canında vede malında olupda büyük kentlere çıkmazdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kapatıldığı zaman tepki oylarını toplarlar ve bu sayede daha da güçlü hale gelirler onun yerine doğu ve güneydoğu anadolu bölgeleri için daha sosyal ve ekonomik yaptırımların çok hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi lazım oralarında durumu gerçekten içler acısı geçen bi haber kanalında denk geldi o bölgelere ve doğu karadenize yapılan yatırımlar gerçekten çok düşük kişi başına düşen milli gelir 300-350 dolar seviyelerinde ekonomik şartlar çok ağır kolay değil yani bölgede yaşamak
    katılıyorum.....
    ---dtp eyle bitmez-gitmez bu işler
    ---her alanda - ner yerde destekleri-elleri kolları var.önce o elleri kolları kesmek lazım...
    ----ne zaman memlekette işler biraz rayına girse terör hortluyor...
    ----neden? neden? neden?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan önce kapatıldı neler oldu hatırlayın şimdi hazır partileride ödp olacak .Önemli olan millet vekilliğinin dokunulmazlığının kalkması. ben ozaman görürüm. EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'de hava hoşsa herkese hoş,kötüyse herkese kötü...kimse ayrıcalık istemek hakkına sahip değildir...büyükşehirlerin köyleri ne kadar yatırım alıyorki??saçma bence bu edebiyatlar...birileri bu ülkeyi bölmek için çok uluslu bi tezgah hazırlamış,birileride ruhlarını onlara satmış adınada pkk demişler...olay bu..pkk nedir??terör örgütü..terörün tek çözümü var,şiddetle üzerine gidip yok etmek...geri kalan kısmı ucuz kahvehane muhabbeti...fikirlerimi beğenmeyenlerinde kendi sorunudur....
    Konu cetindeniz tarafından (26-11-2007 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajıma alıntı yapmayın

Sayfa 9/15 İlkİlk 123456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri