Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
129 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Sunny C Bord Tps & Premiere Auto Digi Tv OK Yazılımları 26 11 2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elıne saglık kareds

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TPS çalışmıyor

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SUNNY ORJINAL FABRİKA YAZILIMLARININ BİN VERSİYONU C BORD TÜM SERİ 26 KASIM YAZILIMLARI

BU YAZILIMLARI BAŞKA YERDE ARAMAYIN BULAMAZSINIZ TEK BURDADIR..

YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN..

CİHAZINIZDA BAŞKA MODEL YAZILIM VARSA ÖNCE KURU KAFA YÜKLEYİN

TPS AUTO OK

PREMİERE AUTO OK

SRG AUTO OK

DİGİ TV OK

İRDETO 2 OK

FİXCW OK

BİSS OK
    arkadaşlar ben yazılımı makinama attım ama sonuç sıfır.daha önce eylül ayı btm yazılımı yüklemiştim ama bin uzantılı diye bunu yükledim şimdi kanallar açmıyor.yani yazılım auto değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkish52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben yazılımı makinama attım ama sonuç sıfır.daha önce eylül ayı btm yazılımı yüklemiştim ama bin uzantılı diye bunu yükledim şimdi kanallar açmıyor.yani yazılım auto değil.

Selam ;

Yazılımlara bu kadar önyargılı yaklaşmayın çalışmazsa burada yayımlanmaz..Tps au için gerekli bir kaç adımı var ,bunları uygularsanız sorunsuz izlersiniz..

Emuya Reset atın sonra cihazı kapatıp açın ,sistem kurmadan kanal kilidini kaldırın ,gmt 0 olarak ayarlayın ve daha sonra France5 kanalı üzerinde 2 dk. bekleyin açacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Önyargı yok

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Selam ;

Yazılımlara bu kadar önyargılı yaklaşmayın çalışmazsa burada yayımlanmaz..Tps au için gerekli bir kaç adımı var ,bunları uygularsanız sorunsuz izlersiniz..

Emuya Reset atın sonra cihazı kapatıp açın ,sistem kurmadan kanal kilidini kaldırın ,gmt 0 olarak ayarlayın ve daha sonra France5 kanalı üzerinde 2 dk. bekleyin açacaktır..
    H.Cakir ustam hiçbir önyargım yok.herzaman emeğe saygı duyuyoruz ama ilk defa yazılım atmıyorum ki.ama ne yaptıysam auto olmuyor.SUNNY 7010 hw:16.CO.A1 teşekkürler.
    Konu HCakir tarafından (05-12-2007 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turkish52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    H.Cakir ustam hiçbir önyargım yok.herzaman emeğe saygı duyuyoruz ama ilk defa yazılım atmıyorum ki.ama ne yaptıysam auto olmuyor.SUNNY 7010 hw:16.CO.A1 teşekkürler.
    Cihazı arka anahtardan kapatıp açın daha sonra France5 kanalında bekleyin.. Yine au yapmazsa Aynı frekanstaki bir radyo kanalında bekleyin açacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar benim cihazda şu an stream yazılım h/w:16.co.91
    16.co.a1 yazılımını atmayı düsünüyorum ama bu yazılımlar
    mavi menülü yazılımlar mı?şebeke arama aktif mi?
    bunu ögrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
    yazılımı yükleyen arkadaslardan cevap bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ADALI_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar benim cihazda şu an stream yazılım h/w:16.co.91
    16.co.a1 yazılımını atmayı düsünüyorum ama bu yazılımlar
    mavi menülü yazılımlar mı?şebeke arama aktif mi?
    bunu ögrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
    yazılımı yükleyen arkadaslardan cevap bekliyorum...
    evet bunlar orginal yazılım yani mavi menülü şebeke arama aktif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ustalarim sizlerden yardim sunnyAT-8012DZ_16[1].C0.A1_TK040708zc yazilim yukluyorum deyin ,AT-8012DZ_16.C0.A1_TK040708zc.btm yazilim yuklemisim simdi cihaz init yaziyor acilip acilip kapaniyor birsey yapamiyorum ne yapmam gerk yardimci olur saniz saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cicek14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm ustalarim sizlerden yardim sunnyAT-8012DZ_16[1].C0.A1_TK040708zc yazilim yukluyorum deyin ,AT-8012DZ_16.C0.A1_TK040708zc.btm yazilim yuklemisim simdi cihaz init yaziyor acilip acilip kapaniyor birsey yapamiyorum ne yapmam gerk yardimci olur saniz saygilar
    Cihazın sistem bilgileri nedir_??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşın dediklerini uygula düzelir

Sayfa 9/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri