Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: UFO ısıtıcılar nasıl çalışıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğer gerçekten dedikleri gibi günde 2 ytl yakıyorsa bence çok yüksek yakıyor çünkü bir dükkanda ayda 26 gün kullanıldığını düşünürsek 2 ytl *26:52 ytl yapar ki ayda 52 ytl az rakam değil..
    Diğer ısınma şekillerini düşünürsek kalorifer, elektrikli ısıtıcı, gazlı ısıtıcı hiç te pahalı değil. Gerçekten 2 ytl yakıyorsa. Bu 2 ytl lik rakam laboratuvar ortamında tam yalıtımlı bir odada ve hiç kapısı açılmıyan bir ortamda yapıldığını düşünüyorum. 2ytl yaktığına inanmıyorum. Bana hiç te inandırıcı gelmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende aldım ufo gayet iyi
    bende çinko aldım eh idare eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

net bilen yokmu arkadaşlar ortlama aylık ne kadar tüketim yapıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağolasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede var 2.ci seneye giriyoruz gayet güzel ısıtıyor ve faturada kabarık gelmiyor tam olarak hesaplama yapmadığım için ne kadar yaktığını bilemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiler için sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yakma işini evlerde tam hesaplayamazsınız ben çok kullanırım fatura yükselir az kullanırım düşer bu iş yakmaya bağlı çektiği akımda belli onun için günlük bu kadar aylık bu hesap edemezsiniz maksimum üstünden hesap edin ve evde yanlız bunun çalışmadığını düşünün ondan sonrada faturayı düşünün 2000-3000 wattlar az rakkamlar değil hesabınızı iyi yapın kendileri de belirtmiş en çpk ege ve antalyada satılıyormuş neden

saygılar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri