Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu işlerden pek anlamıyorum bende önce GM5500Cİ vardı ona keyleri Manuel yazıyordum .şimdi Next2000 CIS USB ye geçtim buna keylerin nasıl girilcegini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu işlerden pek anlamıyorum bende önce GM5500Cİ vardı ona keyleri Manuel yazıyordum .şimdi Next2000 CIS USB ye geçtim buna keylerin nasıl girilcegini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım menü cihaz bilgisi okeyle kırmızıya bas çıkan satıra 1.2.3.4 gir emuyu aç önce sonra tamamen çık emuyu açmadan *** düzenini göremezsin çünkü.Bu işlemden sonra yine menüye gir yan oklardan *** düzenine gel ve okeyle çıkan tablodan hangi şifreleme sistemine gireceksen girebilirsin.
İlk önce emuyu aç.Usb den Flash bellek ile keyleri yükleyebilirsin.Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu işlerden pek anlamıyorum bende önce GM5500Cİ vardı ona keyleri Manuel yazıyordum .şimdi Next2000 CIS USB ye geçtim buna keylerin nasıl girilcegini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sagolasınız hallettim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri