REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kral ın Göz Yaşları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kral ın Göz Yaşları

"Evet gidiyorum"

Veda yakında... Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, veda kararını yönetime de açıkladı. Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la bir görüşme yapan tecrübeli golcünün, "Uzun yıllardır formasını büyük bir gurur ve mutlulukla taşıdığım kulübümden sezon sonunda ayrılıyorum. İnşallah ligin bitiminde son kez şampiyonluk kupasını da kaldırıp, beni her zaman destekleyen taraftarlarımıza en güzel şekilde veda edeceğim" diyerek sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırma kararını bildirdiği öğrenildi.

Adnan Polat'ın, Hakan'ın bu kararını memnuniyetle karşıladığı ve son günlerde hakkında çıkan haberlere çok üzülen deneyimli futbolcuya tam destek verdiği bildirildi. Polat'ın, golcü oyuncuya "Galatasaray'a her zaman en iyi şekilde hizmet ettin. Bundan sonra da hizmetlerine devam edeceksin. Senin için en hayırlısının olmasını diliyorum" dediği bildirildi.

Hakan'ın basın toplantısı düzenleyerek, ayrılık kararını kamuoyuna açıklamayı düşündüğü, ancak UEFA Kupası'nda oynanacak Panionios maçını düşünerek bu fikrini ertelediği kaydedildi.

Futbolu bırakma konusunu sezon sonunda karara bağlayacak olan sarı - kırmızılı golcünün, Avrupa Şampiyonası finallerinden sonra jübile yapabileceği vurgulandı.

şunuda belirteyim bu ülkede hakan şükürü harcamaya
    çalışan zihniyete yazıklar olsun o bir futbol efsanesidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunun bursaspor ile alakasını göremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunun bursaspor ile alakasını göremedim
    gs li arkadaşlar bilir dostum topçusuna sahıp çıkmayan lar
    anlar nede olsa bursadan geldi hakan gs ey
    anla artık yav

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gs li arkadaşlar bilir dostum topçusuna sahıp çıkmayan lar
    anlar nede olsa bursadan geldi hakan gs ey
    anla artık yav
    arkadaşım bende bir galatasaraylıyım. topcusuna sahip çıkmama gibi bir şey yok. tamam zamanında çok güzel ve büyük işler yaptı ve çokda faydasını gördük gerek gs de gerekse milli takımda. ama artık bazı şeyleri görmesi lazım. bir takıma faydan yoksa zararında olmayacak. tamam hakan şükür efsanedir. ama şimdiki durumuda ortada. yani bazı şeyler kendisini bitirmeden efsane olarak kendisi bu işi bırakması daha mantıklı değilmi. bence geç kalmış bir karar ama herşey içinde geç değildir. bu güne kadar hakan şükür yaptığı herşey için teşekkür ederim. ayrıca....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri