"Evet gidiyorum"
Veda yakýnda... Galatasaray kaptaný Hakan Þükür, veda kararýný yönetime de açýkladý. Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat'la bir görüþme yapan tecrübeli golcünün, "Uzun yýllardýr formasýný büyük bir gurur ve mutlulukla taþýdýðým kulübümden sezon sonunda ayrýlýyorum. Ýnþallah ligin bitiminde son kez þampiyonluk kupasýný da kaldýrýp, beni her zaman destekleyen taraftarlarýmýza en güzel þekilde veda edeceðim" diyerek sarý-kýrmýzýlý takýmla yollarýný ayýrma kararýný bildirdiði öðrenildi.
Adnan Polat'ýn, Hakan'ýn bu kararýný memnuniyetle karþýladýðý ve son günlerde hakkýnda çýkan haberlere çok üzülen deneyimli futbolcuya tam destek verdiði bildirildi. Polat'ýn, golcü oyuncuya "Galatasaray'a her zaman en iyi þekilde hizmet ettin. Bundan sonra da hizmetlerine devam edeceksin. Senin için en hayýrlýsýnýn olmasýný diliyorum" dediði bildirildi.
Hakan'ýn basýn toplantýsý düzenleyerek, ayrýlýk kararýný kamuoyuna açýklamayý düþündüðü, ancak UEFA Kupasý'nda oynanacak Panionios maçýný düþünerek bu fikrini ertelediði kaydedildi.
Futbolu býrakma konusunu sezon sonunda karara baðlayacak olan sarý - kýrmýzýlý golcünün, Avrupa Þampiyonasý finallerinden sonra jübile yapabileceði vurgulandý.
þunuda belirteyim bu ülkede hakan þükürü harcamaya
çalýþan zihniyete yazýklar olsun o bir futbol efsanesidir

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri