Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Kral ýn Göz Yaþlarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kral ýn Göz Yaþlarý

"Evet gidiyorum"

Veda yakýnda... Galatasaray kaptaný Hakan Þükür, veda kararýný yönetime de açýkladý. Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat'la bir görüþme yapan tecrübeli golcünün, "Uzun yýllardýr formasýný büyük bir gurur ve mutlulukla taþýdýðým kulübümden sezon sonunda ayrýlýyorum. Ýnþallah ligin bitiminde son kez þampiyonluk kupasýný da kaldýrýp, beni her zaman destekleyen taraftarlarýmýza en güzel þekilde veda edeceðim" diyerek sarý-kýrmýzýlý takýmla yollarýný ayýrma kararýný bildirdiði öðrenildi.

Adnan Polat'ýn, Hakan'ýn bu kararýný memnuniyetle karþýladýðý ve son günlerde hakkýnda çýkan haberlere çok üzülen deneyimli futbolcuya tam destek verdiði bildirildi. Polat'ýn, golcü oyuncuya "Galatasaray'a her zaman en iyi þekilde hizmet ettin. Bundan sonra da hizmetlerine devam edeceksin. Senin için en hayýrlýsýnýn olmasýný diliyorum" dediði bildirildi.

Hakan'ýn basýn toplantýsý düzenleyerek, ayrýlýk kararýný kamuoyuna açýklamayý düþündüðü, ancak UEFA Kupasý'nda oynanacak Panionios maçýný düþünerek bu fikrini ertelediði kaydedildi.

Futbolu býrakma konusunu sezon sonunda karara baðlayacak olan sarý - kýrmýzýlý golcünün, Avrupa Þampiyonasý finallerinden sonra jübile yapabileceði vurgulandý.

þunuda belirteyim bu ülkede hakan þükürü harcamaya
    çalýþan zihniyete yazýklar olsun o bir futbol efsanesidir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunun bursaspor ile alakasýný göremedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bunun bursaspor ile alakasýný göremedim
    gs li arkadaþlar bilir dostum topçusuna sahýp çýkmayan lar
    anlar nede olsa bursadan geldi hakan gs ey
    anla artýk yav

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    gs li arkadaþlar bilir dostum topçusuna sahýp çýkmayan lar
    anlar nede olsa bursadan geldi hakan gs ey
    anla artýk yav
    arkadaþým bende bir galatasaraylýyým. topcusuna sahip çýkmama gibi bir þey yok. tamam zamanýnda çok güzel ve büyük iþler yaptý ve çokda faydasýný gördük gerek gs de gerekse milli takýmda. ama artýk bazý þeyleri görmesi lazým. bir takýma faydan yoksa zararýnda olmayacak. tamam hakan þükür efsanedir. ama þimdiki durumuda ortada. yani bazý þeyler kendisini bitirmeden efsane olarak kendisi bu iþi býrakmasý daha mantýklý deðilmi. bence geç kalmýþ bir karar ama herþey içinde geç deðildir. bu güne kadar hakan þükür yaptýðý herþey için teþekkür ederim. ayrýca....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri