REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Opera 9.24 Final Sürüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Opera 9.24 Final Sürüm

Opera 9.24 Final Sürüm

Opera‘nın bazı güvenlik açıklarını kapatan 9.24 sürümü yayınlandı. Bununla birlikte merakla beklenen 9.50 beta sürümünün ne zaman çıkacağı belli oldu.
    Yeni sürüm sadece 2 adet güvenlik yaması içeriyor. Güvenlik şirketi Secunia, bu açıkları “yüksek derece önemli” olarak nitelendiriyor. Böylece Opera‘nın en güvenli tarayıcı olduğu iddiasına karşı şüpheler oluşur mu bilemiyoruz. Diğer tarayıcıların sık sık güvenlikle ilgili yama çıkarmalarına alışkındık ancak söz konusu Opera olunca şaşırmamak elde değil. Opera‘yla ilgili diğer önemli gelişme ise asıl büyük değişiklikleri içerecek olan 9.50‘nin beta sürümünün 25 Ekim‘de yayınlanacağı haberi oldu. Ancak biz ne şu anki alfa sürümünü, ne de çıkacak olan beta sürümünü test amacı dışında kurmanızı tavsiye etmiyoruz. Şimdilik aşağıdaki bağlantılardan Türkçe Opera 9.24‘ü indirip güvenliğinize güvenlik katabilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu opera iyide mesela ben forumdaki konuları yenilesemde göremiyorum f5 yapmam lazım ancak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman mozilla kullan tavsiye ederim bir iki eklentiyle canavar gibi oluyor burdaki gibi linke bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    o zaman mozilla kullan tavsiye ederim bir iki eklentiyle canavar gibi oluyor burdaki gibi linke bak

Firefox zaten kullanıyorum :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

)) ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler saol saol saglıcakla tnt 2 depo ya hemen girdi buna girdigim sayfaları nasıl yani sık kullananlar nasıl olacak birde gizledigim şeyi nasıl acacam
    opera cok hızlı exploler e göre saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doatum opera kulanmadığım için yorum yok varsa kulanan açıklama yapsa iyi olur ben firefox dan şaşmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.
    Konu scob tarafından (10-11-2007 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri