REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hyundai 10300 hiç yazılım almıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hyundai 10300 hiç yazılım almıyor

Hyundai 10300 cihazıma yazılım yüklemeye çalışıyorum ne com ayarı oluyor nede yazılım alıyor halbuki bu zamana kadar kaç kere yükledim ,hiç göstermiyor cihaz,birdenbire gitti yazılımı cihaz ekranında AE ve 32 yazıyor bunun sorunu ne olabilir yazılım almıyor m2.72-m2.77-m2.82 yazılımını atıyorum olmuyor yardım edin lütfen, bunun bi püf noktası vardır herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hyundai 10300 cihazıma yazılım yüklemeye çalışıyorum ne com ayarı oluyor nede yazılım alıyor halbuki bu zamana kadar kaç kere yükledim ,hiç göstermiyor cihaz,birdenbire gitti yazılımı cihaz ekranında AE ve 32 yazıyor bunun sorunu ne olabilir yazılım almıyor m2.72-m2.77-m2.82 yazılımını atıyorum olmuyor yardım edin lütfen, bunun bi püf noktası vardır herhalde
    senolusta online olunca bu sorunuza cevap verecektir arkadasım.Kendisi hyundai yetkilisidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pc kapa ac tekrar yükle sorun ortadan kalkacak eger tekrar sorun devam ederse tel mail olarak atın size ulaşırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz arka anahtardan iken bütün ayarları yapın yazılımı seçip yükleme aşamasına gelin ve cihazı arka anahtardan açın yüklemeye başlayacaktır..
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın şenol ustam,yukarıda yazılı olan anlatılanların hepsini uyguladım,daha önce bu cihaza yazılım attım,cihazın ön panelinde -2.56,AE,32,boot,yazıyor sırasıyla ne yaptımsa yazılım yemiyor,böyle bişey daha önce hiç başıma gelmedi,cihazda menü denen bişey yok kendiliğinden gitti ,daha öncede olmuştu gene bu foruma yazarak,arkadan açma kapama anahtarını defalarca aç kapa yaparak yazılım almıştı bu sefer olmadı com ayarıda yapılmıyor error diye hata veriyor.bende sunny8012,next 2000 cı plus uydu alıcılarıma aynı kabloyla yazılım atıyorum kabloda bi sorun yok teyze oğluna bu cihazı öneren bendim avcılarda satın aldığım yerde kapandı,arada kaldım daha doğrusu,önerdiğin cihaz bu mu diye,yardım edersiniz sevinirim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresimde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart HYD 10300 için yükleme şekli

bakın bu yükleme şeklini kullanın önce Boot dosyasını yükleyin ama kesinlikle yükleme sekli sırasını sasırmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şenol ustam bu forumda yükleme şekli nasıl tarif edilirse o şekilde,titizlikle uyarak yapıyorum son şekildeki gibide yaptım olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ark tel yaz seni arıyayım herhalde forumda sorun olmaz önemli olan senin sorununu gidermek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cep:542 741 93 04

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alkor ark sorunu receiver arzalı konumda iken yazılım yükleme yapmaya calışıyor öncelikle receiverde sorunu cözelim ve yazılım sonra yüklenir receiver arzası yapılması için özanadolu elek.yolluyor kolay gelsin

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri