REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart acil yardım

Arkadaşlar format atıp vista kurdum hertürlü güncelemeyi yaptım fakat ne olduysa amlamadım dvd sürücüm birden bilgisayarımdan simgesi kayboldu
    aygıt yöneticisine girince su yazılyla karsılasıyom

Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)

bu simgeyi nasıl geri getirebilirim açil yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu ayran tarafından (07-12-2009 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acil sorun vs..benzer başlık konu kilitlenir.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim başımdanda gecti bu olay xp format atarken cdim hata veriyordu bazı dosyalar eksik diye yükledim tamamladım öyle böyle acıldı pc ve dvd ve card readerı görmedi ne yaptıysam olmadı tekrar başka bir cdyle formatladım ve düzeldi bence neyle formatladıysan onda hata bence benim fikrim bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya format su an son carae vista kuracam dıye kafam patladı her şeyi halletim dvd rom yok oldu şaşılacak şey bir çaresi olmalı bunun yoksa iki günlük emek güncelleme boşa gidecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oh beaaa alaha şükür hallettim yoksa mahvolmuştum o kadar emek boşa gidecekti ana kartım gigabayt olduğundan son anda aklıma geldi bıos ekranında xpres vardı son anda hatırladım orda donanım hatası olunca o tusa basınca sürücüler baştan yükleniyordu xp de aynı işlem vistadada oldu çok şükür rahatladım

olay halloldu teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an vistanın keyfini yaşıyom xp ömür törpülüyormuş ya)) vista kuracaklara yardımcı olurum legal yapma olayında ama kurarken ******i sakın gırmeyin ona gore ) ******li kurasanı z olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri